resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5963
    çok övdüler kendisini iyi kadro kurdu diye. transfer edilecek yabancı oyuncuları özel olarak seçiyor antreman alışanlıklarına gece hayatlarına kadar inceleyip aldırıyor falan demişlerdi.

    aldırdığı adamlar;
    kağnıdan hallice maicon,
    avrupa kıtasındaki son transferini yapan, temposu bitik, maç seçen, uzun süre oynayınca mutlaka adelesi atan müzmin sakat mariano.
    ön libero mevkisinde defansif oynayan ama gücü, hızı temposu bu rol için yetersiz olan. mariano gibi düzenli oynayınca sürekli adelesi atan oyun zekasıyla bişeyler yapmaya çalışan ve yine muhtemelen yaşı nedeniyle bonservisli ve yüksek maaşlı son avrupa transferini yapmış olan fernando.
    sakat sakat alınan ve o günden sonra da tekrar tekrar sakatlanan fizik kapasitesi her gün biraz daha geriye giden ve sneijder kadar maaş alan feghouli.
    10 numara mu 8 numara mı belli olmayan, şut tehtidi olmayan, özverili oynamaya çalışsa da winner kimliği olmayan ve çok sakarlık yapan, mental açıdan güçsüz belhanda.

    son kurşunlarımızın bu büyük kadro mühendisinin isteği doğrultusunda harcaması bizim için çok kötü bir talihsizlik olmuş.

    ekleme: avrupa ligi 20. turu nedeniyle sezonu çok erken açtık. erken form tuttuk. ilk 6-7 hafta ezdik sezonu geç açan rakipleri. ancak haftalar ilerleyip sezonu geç açan rakiplerin fizik durumu da yükselince takım leş oynamaya başladı. başakşehir’den 5 yedik, malatyaya şut atamadık, beşiktaş’tan 10 yiyebilirfik. ve takımın başında tudor vardı. herkes takılmış ilk 6-7 haftaya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın