resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8724
    kendisi formsuz doğrudur. yediği hatalı golleri ama şöyleydi böyleydi diye savunacak halimiz de yok. göz görüyor çünkü. ama kin ve nefret içeren sözcükleri asla haketmiyor. eleştirmekle gömmeyi birbirinden ayırmak lazım.

    selçuk inan, belhanda, feghoıli vs. gömülürken neden mi kendisine toz kondurulmuyor. çünkü o galatasarayın bir değeri oldu mondragon gibi taffarel gibi. leo francolar de sanctisler zapatalar geldi geçti.

    mondragonla kaç şampiyonluk gördük ? ama kendisini halen saygıyla anarız. geçen sezon musleraya rağmen şampiyon olduk diyebilirmiyiz? ondan önceki 2 karanlık sezon muslera yüzünden şampiyonlukları kaçırdık diyebilirmiyiz? diyemeyiz. herhangi bir ruhsuzluğunu mu gördük, maçı bırakışını mı gördük, terbiyesizliğini saygısızlığını mı gördük? hayır. hatalı goller yiyor mu? evet. bu yüzden maç kaybediyormuyuz? evet. maç kaybedilir kazanılır ama değerler kolay kazanılmaz. 7 senedir kalemizde bunun 4ünde şampiyon olduk. ne kadar formsuz olursa da olsun dünya çapında kalecidir. form geçici klas kalıcıdır.

    işte bu nedenlerden dolayı muslera savunulur. işte bu yüzden bu adam bunlardan dolayı kin ve nefreti haketmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın