resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5188
    montpellier 'deki performasından sonra 10 milyon euro gibi iyi bir bonservisle dinamo kiev' e transfer oldu, burada bir türlü istenileni veremedi, 88 maçta 11 gol 16 asist.
    dinamo kiev yıllık ücretinden tasarruf etmek için, belhanda'yı kiraya vermeye başladı
    bir oyuncu yıllık ücretinden tasarruf etmek için kiraya verilmeye başlandıysa onu piyasa değerinin çok altında alabilirsin.
    hele kiraya verildiği schalke 04' de 17 maçta 2 gol 1 asist, nice' de 36 maçta 3 gol 7 asistlik berbat performasıyla, çok daha ucuza kapatılacak bir futbolcuyken bizim dursun bakkal 8,75 milyon euro gibi bir para verince lucien favre bile hayret etti. ki favre için belhanda ucuza alınacak bir alternatifti.

    belhanda bu muhteşem transfer hamlesiyle takıma kazandırılınca, gözden çıkarılmış taraftarın sevgilisi sneijder'in 10 numarası buna verildi, sneijder'in rızası olmadan hem de sneijder hala takımın futbolcusuyken.
    futbolcu da o formayı hiç sesini çıkarmadan kabul ederek bu ahlaksızlığa ortak oldu. taraftar da haklı olarak belhanda sen kimsin lan sneijder'in formasını alıyorsun diye ilk tepkisini gösterdi. sneijder geldiğinde formayı melo'dan kendi isteğiyle almıştı ve melo'ya teşekkür etmişti. bu çakal hiç bir şey söylemedi.

    belhanda iyi futbolcu veya kötü futbolcu olabilir ama belhanda'nın o gün yaptığı dostlukla, arkadaşlıkla örtüşmez, takım ruhu'na aykırıdır. en önemli maçlarda kırmızı görmesi, laubali hareketleri, porto maçı sonrası arkadaşları üzüntüden kahrolurken şu görüntüyü vermesi https://www.aksam.com.tr/...haber-780057bile daha o gün takım arkadaşını satmasından belliydi.

    o yüzden belhanda'ya ne kininiz varmış arkadaş diye başlayan cümlelere girmeyin, takımı satan, laubaliliğine her gün yenisini ekleyen bir adama ne yapacaktı taraftar? 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçının en iyisiymiş! yermeyecekmişiz, taç atışında arkadaşların topa müdahale etmeye çalışırken yere yatıp pis pis gülmeyeceksin, maç sonunda olayların başlamasına sebep olan adamlardan biri olmayacaksın. her gördüğün kırmızıdan sonra laubali laubali sırıtmayacaksın ki taraftar da seni her maç sonunda yermesin.

    ligde 47 maçta sadece 3 takla atmış adamdan bahsediyoruz. 13' de asisti var, nerdeyse 4 maçta 1 asist bir 3 numara için çok iyi istatistikler olurdu, belhanda'nın kaç numara olduğunu henüz anlayamadığım için yazamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın