• 522
    sakin kafa ile maç sonrası ilk yorumumu yapıyorum. maç içinde ilk olarak taraftarlara daha sonra oyunculara kızdım. hakem bunun neresinde derseniz en son kendisi gelmektedir sebebi de söylediğim gibi taraftarımız ve oyuncularımız. maçı 2-0 yaptıktan sonra taraftarın hakemi ve rakibi baskıya alan uğultusu yerine taraftarda rahatlamalar telefonları çıkarıp selfiler, 3 diye bağırmalar gibi koyvermiş bir görüntü çizdik. arkadaş zaten evimizde taraftarın ittirmesi ile maç oynayıp kazanıyoruz niye koyveriyorsun anlamış değilim.

    gelelim oyuncularımıza 2-0 sonrası saçma sapan hareketler ile bireysel olarak oynama olayına çevirdiler ki sebebi 3. golü isteyen taraftar gazına gelen oyuncuların gol atma isteği. sonuç rezalet ötesi 2-0 dan sonrası bizim için bitik.

    hakem olayına gelecek olursak da fırat 2-0 dan sonra rahatlayıp aleyhimize rahatça faul olmayan pozisyonları kolayça çalmaktadır. bu arada taraftar 3 istiyor bizi bekleyen kabustan habersiz. adama dokunmasan bile faul oluyor hakemin gözünde. ilk fırsatta alakasız bir pozisyon için gidip penaltı çalıyor sonrası zaten herkesin bildiği gibi ne yaptığını bilmez takımımız ve taraftar. burada en suçsuz terim ve ekibidir.

    öncelikle hiç televizyon açıp bakmadım maç sonrası pozisyon değerlendirmelerine felan. beraber izlediğim fenerli taraftarlar penaltı değil dediği pozisyonun penaltı çalınması sonrası adamları gülme krizi tuttu ve gol olunca maçı kazanmış gibi sevindiler. 2. golde taç sizindi diyor hepsi ama peşine gol gelince sırıtıyorlar. maçın sonunda belhanda ve soldado pozisyonunu görüp müdahale etmeyen hakem bozuntusu içinden olanları gülerek izlemediyse bende adam değilim. bunu bize yaşatan tüm eyyamcılara hakkımı helal etmiyorum.

    galatasaray sözlük ailemi çok seviyorum kendilerini takip etmeye devam edeceğim. şampiyon olana kadar sözlükte tek yazı yazmama kararı aldım. bunun yeri burası değil ancak bu başlık ve yazı altında olması gerektiğini düşünüyorum. herşeye rağmen şampiyon olacağız.

    (bkz: 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın