• 871
    clichy, adebayor, arda denmiş. arda geldiğinden beri oynamıyor. clichy ve adebayor'u saymazsak yüksek yıllık maaşla oynayan futbolcuları var mı bilmiyorum. bilen varsa söylesin lütfen.

    ayrıca keşke adebayor'a 3-4 milyon eur ödeseydik de 1 yıldır top oynamasını beklediğimiz feghouli'ye 5 milyon vermeseydik.

    galatasaray, beşiktaş ve fenerbahçe'nin yıllık maaş giderinin üçte birine sahipler. burada bu adamları savunacağım aklıma gelmezdi ama gerçek bu. bazı şeyleri değerlendirirken biraz objektif olmak lazım.

    mert günok, uğur uçar, irfan can, kerim frei, mahmut tekdemir, alparslan erdem, attmah, bajic, napoeloni, soner aydoğdu, da costa, 35'lik mossoro gibi adamlarla oynuyorlar. takımın bel kemiği de 38 yaşındaki emre. şu adamlardan bir tanesini alıp galatasaray'a koyarım demez kimse ama işte oynuyorlar.

    tamam adebayor 4 milyon eur alıyor da bu adamlar ne alıyor?

    kasımpaşa da hükümet destekli yıllardır. antalya geçen yıl kimleri kimleri aldı. trabzonspor her yıl üç katı transfere para harcıyor. bence takdiri hak ediyorlar. hükümeti bir yana koyup, öyle takdiri hak ediyorlar. kulubün başkanından bağımsız, teknik direktörü ve futbolcuları olarak takdiri hak ediyorlar. ligin en istikrarlı takımı. clichy yokken de, arda yokken de, adebayor yokken de öylelerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın