• 516
    ikinci golü attığımızda oyun bir iki dakika daha bizim istediğimiz gibi gitti. işte tam o sırada yapılacak bir rodrigues - feghouli değişliği ile daha fazla pas yapıp, oyunun kontrolünü vermeden maçı tamamlama şansımız vardı bence. çünkü o dakikaya kadar fenerbahçe, rodrigues tehlikesine karşılık isla'yı fazla çıkartamamış ve dünyanın en kötü sol bek oyuncusu ömer bayram'ı işleyememişti ama zaten maç boyu tutuk olan rodrigues iyice oyundan düştükten sonra oraya resmen bir altın madeni gibi işlediler. halbuki bir rodrigues - feghouli değişili ile onyekuru'yu sol atsak isla hala mevkisinde çakılı olacaktı.

    muslera'nın hareketi net penaltıydı. açıkcası daha ilk an amk çıktı yine saçma sapan yaptırdı penaltıyı dedim. bu konuda tartışmak bence manasız. bu da başka bir etken oldu.

    başka şekilde de gol yiyebilirdik. sonuçta bu takım 90 dakika 25 gol kaçırıp, johnson'un serbet vuruşunda baraja çarpan topla gol yemiş takım. fakat bir reaksiyon gösterememek, patates çuvalı gibi kendini bırakmak gol yemekten daha kötü. nedir abi yani, 2-1 oluyor alt tarafı. bu salmışlık, bu moral bozukluğu neden? bıraktığın yerden devam et. üçüncüyü kovala yine. reaksiyon gösterememek bu takımın en büyük sıkıntısı.

    taç, evet bence taç bizimdi. dönen topun gol olması inanılmaz bir şanssızlık ama orada hakemle birlikte büyük suçlu belhanda gevşeği. abi, çocuk gibi yere oturmak ne ya. kalk, mücadeleni et sonra itiraz et.

    ben bir de hoca'nın selçuk inan değişikliklerini anlayamıyorum maçlarda. orta sahayı tutmak için yapıyor diyeceğim, orta sahadan adam çıkartıp yapıyor. sayıca orta sahada çoğalmıyoruz yani. üstüne bu adam girdiği andan itibaren takım, olduğundan daha kötü oluyor. ileri gidemiyor.

    taraftar oley çektirmiş de üç üç diye bağırmış da. bağıracak tabi amk. üç demesin ne desin? iki mi desin? ikinci golden sonraki 3-4 dakikalık süreçte de hakim bizdik. taraftar tabiki üç diye bağıracak. orada müdahaleyi yapacak olan teknik direktördür. yapacaksın müdahaleyi, bu kadar kötü yakalamışsın fenerbahçe'yi. ipin ucunu kaçırmayıp bam bam devam edeceksin. ama fatih hoca resmen izledi.

    son olarak, çok acı bir şey var ki fenerbahçe bizi böyle yakaladığında en az 4 gol atıyor. biz yapamıyoruz. hangi kadro ile oynarsak oynayalım olmuyor. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın