• 514
    dün gece maçın siniriyle yazamadım, işten 15 gibi geldim ve kafamı toparlayıp leptap başına geçtim.

    1- takım 2. golden sonra ipleri saldı. halbuki hücum oynamaya devam edip 3'ü, 4'ü bulması gerekirdi. karşındaki takım küme düşme hattında da olsa fenerbahçe. hafife alırsan götünde patlatırlar böyle.

    2- hoca sadece dün gecenin değil, bu sezonun en suçsuzudur. yedirmeyiz, yenmesine müsaade etmeyiz! yönetimin beceriksizlikleri yüzünden eksiklerle çıktığımız maçlarda hoca ne yapsın, çıkıp kendisi mi forvet-stoper-orta saha oynasın?!

    3- muslera'nın pozisyonu penaltı falan değil. o pozisyon canaydın döneminde olmuş olsaydı fıroya düdüğü astırmıştı şimdi başkan. ama tabi başımızdaki açık açık "ben beceriksizim" diyen bir başkanımtırak olduğu için kendisinden böyle cesur hamleleri beklemiyoruz. iktidarla, tff ile papaz olan terim astırır artık düdüğü.

    fenerbahçe gerçekten çok kötü bir takım. şu adamları nasıl yenemedik, nasıl üzüldüm, nasıl yıkıldım kelimelerle anlatamıyorum. bu dünkü maçın hiçbir izahı, hiçbir bahanesi olamaz. rezilliğin de rezilliğidir. sen galatasaray'san, stadın dolmuşsa, müthiş bir koreografi ve taraftar desteğiyle maça başlamışsan ve 50 dakikada 2 tane sallayıp 2 farklı öne geçtiysen, rakibin de ezeli rakibin fenerbahçe ise ve fenerbahçe düşme hattındaysa bu sezon o maçı ne yapıp yapıp alacaksın!

    rezalet bir sonuçla biten rezalet bir maçtır. şahsıma devre arası transfer sezonuna kadar galatasaray maçı izlememe kararı aldırmasının yanında babam gibi sevdiğim fatih terim için bir o kadar üzülmeme sebep olmuştur.

    fenerliler için hiç beraberliğe seviniyorlar demeyin hocam. aynı durumda biz olup kadıköy'de comeback yapsak değil 2 gün 1 ay taşak geçeriz. haklarıdır, onlara bu fırsatı biz verdik. hakemi de, bunları da üst üste koyup hoplatamayarak, o fırsatı elimizden kaçırarak biz verdik. yapacak birşey yok.

    yazdıkça yazasım geliyor. nerdeyse hamburg etkisi yarattı bu maç bende. küme düşme hattında olan, kadrosu ligin en kötüsü olan, evinde ağırlayıp 2 farklı da öne geçtiğin bu fenerbahçe'yi bir daha ne zaman yakalayacaksın? nasıl bırakırsınız maçı 50'den sonra, nasıl gevşersiniz ya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın