resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8679
    bugün gitse yeri refleksleri iyi herhangi bir çizgi kalecisiyle çok rahat dolar. bu sezon üçüncü hatalı çıkışını yaptı daha 11. hafta ve buna porto maçında çıkmayıp maçı vermesi vs eklemiyorum. bir ara uğraşıp hatalarını tek tek video atmak lazım.

    muslera kaybettiğinde ağlayan, hırs yapıp kendini düzelten, iş ahlakı maksimum bir adamdı ama bu sezon yerine kovalera gelmiş. ipiyle kuşağı takılıyor. yeri dolmaz diye diye şımardı zaten. şu an iş ahlakı olarak feghouli'den gram farkı yok. tek farkı feghouli ipine takmayınca kenara çekebiliyorsun. muslera'yı çeksen tecrübesiz altyapı kalecisi oynayacak.

    sneijder ile eşleştiren var bir de, bakın onu da böyle yolladınız, ne oldu diyen var taraftarlarda. ben sneijder'in son sezonki iş ahlakıyla bu sezon muslera arasında da fark göremiyorum. muslera üzerinden sneijder'e kadar varıp savunmak nasıl bir şuursuzluktur onu da anlamış değilim. sneijder'in gs'yi ipine takmayıp sonunda tepiği yemesi ama ardından yerini iş ahlakı 0, farklı özellikte bir oyuncuya aynı forma verilerek doldurulmaya çalışılması ne sneijder'in hakettiğini bulmasına bir avutma olur ne de muslera'nın leş ötesi performansına. daha bunun selçuk'u, tarık'ı, eren'i vs var. bu ahlak devrimi takımda yapılacak. muslera da kendine çeki düzen verecek. bunlar olmazsa şu ffp şartlarında çöküş kaçınılmaz. takımda hele bir de kondisyon sorunu var dedik ben nagatomo ve linnes'in kondisyon olarak ezildiği hiçbir maç hatırlamıyorum. taraftar küfürbaz oğlunu 'yapar o daha çocuk.' diye avutuyor. iş ahlakı olan ile olmayan ortada halbuki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın