• 20362
    uzun zaman oldu sözlükte entry girmeyeli. fakat şu rezalet maçın* arkasına yazmak söylemek bana farz oldu, çuvaldızı karşıya batırmadan iğneyi bir kendimize batıralım önce. gerçekten akıl almayacak şekilde kötü oynuyoruz haftalardır, hocaya bir yerde hak veriyorum elindeki kadro belli forveti yok vs anlarım ama çıkar altyapıdan gencecik çocuklar var orta saha çıkarıp ahmet çalık'ı sahaya sürmek yerine mesela yunus akgün'ü oynat. eren denen korkak sinameki yerine ali yavuz var, ahmet var, atalay var neyin ısrarı bir halta yaramayan bu adamı oynatmaya çalışıyorsun. ayrıca hoca maçlara konsantre değil, ömer'in kötü oynadığı ve garry'nin savunmaya dönmediği hücumda top ezdiği* apaçık belliydi selçuk'u oyunu tutmak için alman gerekirken 2-2'den sonra almanın bir mantığı yok.

    dün* takım olarak eleştirilecek çok şey vardı aslında ama ömer'in kapasitesi bu ne yazık ki savunma zaafiyeti çok fazla. belhanda on numara top oynadığı maçta gitti aptalca yerden kalkmayıp gole sebep oldu, ndiaye haftalardır selçuk misali sevimli hayalet casper modunda sorumluluk almamak için uğraşıyor, sinan mücadele ediyor iyi güzel son noktayı koyma fırsatı kaç haftadır geliyor ayağına her defasında kaldırıp çöpe attı. garry içinse söz kalmadı artık. devre arası feghouli, garry, maicon olursa belhanda ve eren üçe beşe bakmadan satılmalı. verilen paralara yazık.

    fakat hepsinden öte galatasaray adına rezalet 57.dakikada oley çeken tribündür. hoca 3 haftadır uyarıyor, olumlu olumsuz erken tepkiler takımı bozuyor diye ama ısrarla aynı ciddiyetsiz tribün tavrı devam ediyor. bu kafayla takıma zarar vermekten başkasına yol gitmez.

    hakem ve medyanın artık anlatılacak tarafı kalmadı, sadece dünkü maçta* skrtel-serdar penaltı pozisyonu, terse verilen ve sonrasında gol gelen taç, alper potuk'un linnes'e yaptığı kırmızı verilmeyen pozisyon, bize çalınan basit penaltı, 1.golde penaltı olan atağın gelişimindeki onyekuru'ya çalınan saçma sapan faul vs. vs. gerçekten artık sınırların çok üzerindeler ve bu pozisyonların yarısı gösterilmedi bile tv programlarında.

    sonuç; uzun bir sezon var önümüzde romantikliği bir kenara bırakıp hatamızı sevabımızı önümüze koyup kenetlenmemiz şart. çünkü son 3 haftadır ayyuka çıktığı üzere bizi şampiyon yapmamak için ciddi bir lobi yapılıyor. galatasarayın tek kurtuluşu birlik ve beraberlik bunu sağlayacak olan da başkandır, çıkacak masaya yumruğunu vuracak başka yolu yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın