• 512
    aslında berabere biteceğini düşündüğüm ve öyle de biten maç. böyle bitmesi gerekiyordu.

    yine de yapılan hataları söylemezsek olmaz. psikolojik olarak kırılgan bir takımız. sene başından beri öyle. kapanarak maçı bitiremiyoruz. ileride de ne pasla ne güçle top tutamıyoruz. bir şekilde, maçta kafa yapısı olarak oyunu geride kabul etmeye başlarsak bittik.

    defans ve orta alan aslında çok kötü değil veya şimdilik asıl problem orası değil diyelim. orta alanda yaratıcılık sorunu bir miktar yaşansa da şu maçın kazanılmamasının asıl nedeni değildi.

    gelelim ofans üçlüsüne. garry mendes rodeigues daha önce de dediğim gibi iyi oynaması için başkasının oyun zekasına muhtaç olan oyuncu. maalesef hiç o desteği alamadı. ne paslaşacak birilerini buldu ne de istediği pasları alabildi. ömer bayram yeterli değil yüksek seviye maçlar için. younes belhanda ise bu maçta beklentileri aşsa da genelde sağ kanada yardım etti. zaten forvet de yok, topu tutup garry ye falan pozisyon hazırlasın.

    henry onyekuru sakatlıktan yeni çıkan adama göre gayet iyiydi. pozisyona girdi, pozisyona soktu. genelde doğru tercihler yaptı, takım arkadaşlarıyla uyumluydu vs. bugün skor olmadı yarın olur, önemli olan iyi oynaması.

    veee bomba, sinan gümüş. maçtan önce açıklanan 11 de yok olduğunu görünce moralim yerine gelmişti. ancak maçı başlarken açınca sinan ı görmemle dünya başıma yıkıldı. bu arkadaş ile sadece sahada 10 kişi kalmıyoruz takım arkadaşları pas verse geri alamıyor, zaten sürekli göstermelik pres yapıyor falan derken 9 kişi falan oynuyoruz. kafayı yiyeceğim bu eleman yüzünden. bu arkadaş oynadığı hiçbir maçı izlemiyorum artık, şampiyonlar ligi istisna. yerine adam yok falan umrumda değil. koy altyapıdan gık çıkarmam ama şu eleman oynamasın.

    gelelim fatih terim e. hocam sinan tercihin her zamanki gibi yanlış. adam yok biliyorum da sinan olmuyor. olmayacak. aslında sırf sinan yerine başkası oynasa şu maçı alırdık.

    oyuncu değişiklik tercihleri de yanlış. sinan varken henry çıkmamalı. garry yi bir nebze anlarım. selçuk niye girdi, o da belirsiz ama o değişikliğin de mantığı olabilir. sofiane feghouli zaten son 5 dk girdi, ne yapacak adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın