• 511
    sinirim ve üzüntüm biraz olsun ertesi sabah azaldı. hakem mevzusunu artık çokta tartışmamak gerek, bu mevzuları hep yapıyorlar ve nasıl tepki verirsek verelim yapmaya devam edecekler. hatırlayın geçmiş derbilerde yine hasan ali taca çıkan topu çevirmiş ve akabinde gol bulmuşlardı. o sebeple bu ülkede hakemi tehdit etsende, eleştirsende aynı haltları yapmaya devam ediyor.

    gelelim futbolculara, maç 2-1 olmuş artık yapacağın her hareket bırak maçı sezona etki edeceği maçta gayet rahat hareket ediyorsun. tribünleri zaten geçiyorum adamlar oley derdinde, futbolcuların ve terim’in kulaklarını kapayıp maçı bitirmeye yönelik hamleleri gelmeliydi.

    maalesef ölü fenerbahçe’yi bile dirilttik, bugünlerin suçu futbolcular ve teknik ekipte mi ? hayır. ben son transfer dönemindeki saçmalıklardan sonra asla dönüp terim’e ihaleyi bırakmayacağımı söyledim, yönetim kardeşim bütün sorumlu yönetim... forvetsiz kadroyla şampiyonlar ligi ve lige başarı hedefi için nasıl gideceksin ? unutmayın bu yönetim iyi kötü elimizde olan maicon’u son dakika satamadı. ozan çıkmasa stoperde yok...

    fatih terim başarısıyla ayakta kalan yönetimleri artık savunmayın, bugün terim gitse bu yönetim sezonu bitiremez.

    allah yardımcımız olsun, bugün mental olarak büyük yara aldık fakat bu yaralar bizi hep daha güçlü yapmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın