• 499
    maça oyunun hücum tarafında son derece ağır ve yavaş başladık. savunmada top gezdirmeler , orta sahayı dikine hiç geçemeyişimiz ve kapanan rakibi bozacak oyunu hiç oynayamadık. duran toptan bulduğumuz gol sonrası gelen özgüvenle ilk başta hem duran toptan hemde akan oyunda rakibi sıkıştırmaya başladık.oyunun savunma bölümünde ise sezonun en iyi savunma ve rakibe baskı oyunlarından birini oynadık.

    ikinci yarıya moralli ve daha hızlı başladık. ikinci golden sonra ise maçı rahat koparacak seviyeye getirmişken maçın sonucunda bir puana sevinecek duruma getirildik. hakem özellikle hem ilk yarının sonunda hemde ikinci yarıda ki maçın kopma anlarında takdir haklarını fenerden yana kullanıp maçı olabildiğince soğuttu bu bizim oyunumuzun maçın başında ki ağır tempoya dönmesine sebep oldu. penaltı kararı ağırdı evet ama oyuncularımız karardan fena halde olumsuz etkilendiler. yanlış taç kararı sonrası gelen gol ise işin tuzu biberi oldu. golden önce fener bir kaç dakika top yapmaya başlayıp baskı kurmaya çalıştı. bunu yapacak gücü yoktu ama maalesef ceza sahamız önünde ki topu bir türlü en az dört sefer uzaklaştırabilecekken yapamadık ve gol geldi zaten.

    açıkçası oyunun savunma yönünü beğendim ama hücum ve tempo anlamında felaket derecede kötüydük ve bir türlü çare üretemiyoruz. maçlara sanki 2-0 galipmişiz gibi başlıyoruz. maçın iyisi diyebileceğim tek kişi linnes’ti. belhanda, donk, ozan, serdar ve sinan iyi mücadele ettiler. ömer bayram bu takımın hiç bir maçında bu performansıyla sol bek oynayamaz. garry son haftalarda yasine rahmet okutacak cinsten performans sergilerken onyekuru’da bir iki pozisyon dışında hücum anlamında etkisizdi.

    fatih terim’in oyun felsefesi hücum üzerine kurulu. savunma hücumdan başlar görüşüyle takımını sahaya sürer ki galatasarayın oyun planında hücum futbolu ön plana çıkar. hoca doğru planı uyguluyor ama bu kadro ve sakatlarla olacağı bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın