resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5077
    en başından söyleyim, kendisini savunmuyorum hiçbir zaman da net bir savunucusu olmadım. her zaman eldeki en iyi alternatif kendisi olduğu için performans almak zorunda olduğumuzu savundum. her neyse, konumuza dönelim.

    bu takımı ve bu taraftarı benimseyemediği için suçlanıyor arkadaş. hadi ya benimseyememiş öyle mi, bak sen neden benimseyememiş acaba. tarihin en büyük sneijder savunucularından birisiyim. 10 numara kendisinden habersizce alınıp belhanda’ya verildiğinde en çok üzülüp en çok sinirlenenlerden birisi de bendim.

    ama bu sinirini belhanda’dan çıkarmadım hiçbir zaman. çünkü bu konuda belhanda’nın herhangi bir suçu olmadığını anlayacak kadar kafam çalışıyor allah’a şükür... ama anlamakta zorluk çeken arkadaşlarımız belhanda’nın annesinden karısına, kardeşinden çocuğuna küfretmedik akrabasını bırakmadı. sonra belhanda takımı sahiplenememiş ha? bak sen şu işe ya neden acaba... adama sosyal medya hesaplarını kapattırdık ya biz ettiğimiz küfürlerden siz hala bizi sahiplenmesini mi bekliyosunuz acaba? aldığı parayı verenler, sırtına 10 numarayı verenler kendisinden kat kat daha suçludur belhanda’nın bu hallerinden. hala sneijder’in formasının ona verilmesini kaldıramadı çoğumuz, ben dahil. bunu hala ve hala kendisine yansıtmaya devam ediyoruz.

    kusura bakmayın arkadaşlar, biz bu kafada davrandıkça belhanda’dan bizi sahiplenmesini bekleyemeyiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın