resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5947
    2017-2018 sezonunda ilk mağlubiyetini 29 ekim 2017 tarihinde almıştır. yani entry tarihiyle aynı günde. peki bu ilk mağlubiyetten sonra ne oldu ? taraftarlar fatih terim sesleriyle inletti ortalığı. teknik direktör için olabilecek en kötü durumlardan bir tanesi. peki kime kaybetti? deplasmanda trabzonspor'a. 2018 yılında aynı deplasmandan 4 yiyerek döndük fakat aynı etki olmadı. olmaması doğru olan fakat anlatmak istediğim taraftarlar tarafından gereksiz şekilde hakkı yeniyor.

    2017-2018 sezonunda başlayan takım ile 2018-2019 sezonuna başlayan takıma bakacak olursak da net olarak 2018-2019 sezonu takımının daha önde olduğunu görürüz. tudor'un sisteminin en sıkıntılı kısmı sol bekti. geçen sene nagatomo veya asamoah'la başlasaydık durumlar daha farklı olurdu.

    yani demek istiyorum ki, kendisi takımın başındayken bi sistemi olan, hücuma çıkışları iyi, ileride pres yapan ,iyi top oynamaya çalışan bir takımdık. tudor'un stres kaldıramaması ve oyuncu yönetememesi ve taraftarın arkasını dönmesi başarısız olmasını sağladı. özellikle her maç tribünden başka bir teknik direktör ismi söylenmesi oyuncu grubu tarafından da saygının düşmesine sebep oldu. kesinlikle fatih terim'den iyi hoca demiyorum fakat net şekilde hakkı yenen hoca. 28 ekim 2017 entrylerine bakarsak şu anda nasıl bir algıya kurban gittiğini anlamış oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın