• 20247
    3 ay boyunca emre - n’diaye - denayer ekseni etrafında dönerek kadro yapılanması yapmayı unutmuş takım. finansal fair play ensemizdeyken muhteşem scout ekibimizin* daha titiz davranması, daha özverili çalışması gerekirken biz bu 3 isim etrafında dolaştık. boşta olan oyuncuları göz ardı ettik.


    --- alıntı ---

    galatasaraylılar şunu bilmeli: birdenbire değişemiyoruz, yavaş yavaş değişeceğiz, değiştireceğiz. burada birçok maçı galatasaray rakibe baskı yaparak, alan daraltarak, rakip sahada oynayarak kazandı. onun için biraz zamana ihtiyacımız var."

    --- alıntı ---

    ilk olarak yönetimle konuşup scout ekibini değiştir mesela hocam. sahada ruh gibi gezen oyuncuların biletini kes. ozan gibi istekli, linnes kadar profesyonel, muslera kadar tecrübeli isimleri barındır takımda. doğru oyun için doğru futbolcular gerekir ve biz bunu 2018-2019 yazında malesef başaramadık. her ne olursa olsun bu takım 22. şampiyonluğu bu sene *alacak. gece 2’de eve dönüp sabah 6 da işe gidecek olan taraftarıyla, imparatoruyla ve emekçi çalışanları ile...
App Store'dan indirin Google Play'den alın