• 31
    birden fazla kez aynı golu atma şerefine nail oldum. video yok ama anlatiyim :
    atak tarafıyız, top sağ tarafta ayağıma gelir. şutumun iyi olduğu bilindiği için herkes şutumu kapatmak için sağa doğru koşar. topu sola doğru hafif bir dokunuşla iterim, mümkün olan en yavaş şekilde plaseyi bırakırım. koşar adım kaleyi kapatmaya gelen savunmacıların kafalarının hemen üstünden* * geçip uzak kale direğinde, doksan tabir ettiğimiz yere kalecinin ne hamle yapacağını dahi bilemez bakışlarıyla gol olur.

    ronaldinho'nun chelsea'ye attığı meşhur golde savunmanın ve kalecinin çaresizliğini canlandırın gözünüzde, haşa ronaldinho'luk taslayamam ancak, karşımda o golü atarken ronaldinho ne görüyosa onu görürüm.

    bir de dip not: ne zaman bu golü atsam, bu golün devamında özgüven geldiğinden midir nedir, attığım her gol jeneriklik olur. ard arda iki kişinin bacakları arasından köşeye giden toplar mı, sert plase tabir edilen doksan/doksanın hemen altına giren toplar mı, frikik golleri mi ne derseniz hepsi olur. koşarak oynayan birisi değilim ancak, slalom gol atmışlığım bile oluyor arada. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın