• 842
    eğer bir anlaşma yapıldıysa bu anlaşmayı uefa'nın bozmasının ağır cezası olmalıdır kanaatimce. madem öyle en başta verseydin cezamızı kardeşim derler adama. hem yapacağımız transferlerden olduk yapılan kısıtlamadan dolayı hem de marka değerimiz mi düşsün?

    ancak bana kalırsa bu anlaşmanın en başta olması saçma. hemen kızmayın bir dinleyin, bence siz de hak vereceksiniz istemeden de olsa. tabi hak vermeyecek iseniz de bana geri dönüş yapmanızı veya bu başlıkta daha kapsamlı bir açıklama yapmanızı isterim. benim mantığım şöyle işliyor,

    şimdi mustafa cengiz yönetimi, dursun özbek yönetiminin yerine geldi ve geçen seneki zararın üzerine -tam hatırlamıyorum 140 milyon euroydu sanırım- yeni bir anlaşma yapmak istedi. anlaşma zeminini de "bakın biz yeni yönetimiz ve bu durumu düzeltmek için sizle masaya oturmak istiyoruz." diyerek oluşturdu. bence bunun şundan hiçbir farkı yok. "şikeden dolayı şahıslar ceza alsın, kulüpler ceza almasın."

    biz bu cezayı yönetim olarak mı hak ediyoruz yoksa kulüp olarak mı? yönetim olarak hak ediyoruz diyorsanız eğer şikeyi yapan takıma değil de yönetime ceza verilmeli tezini savunmuş olmuyor muyuz?

    bence ne olursa olsun geçen seneki efsane zarardan sonra bu kulüp tarihi bir cezayı hak ediyordu. ancak uefa nasıl oldu anlamadım ama mustafa cengiz yönetimiyle uzlaştı ki bence galatasaray için çok da iyi bir anlaşmaydı.

    tekrar ediyorum, eğer bir anlaşma yapıldıysa bu anlaşmayı uefa bozamaz, bozarsa da bunun bedelini ağır öder. ancak yine şunu da tekrar ediyorum, bence biz bu cezayı başından sonuna kadar hak ediyoruz.

    benim aklıma yatan düşünce tamamen budur.

    not: ben böyle bir entry yazdım fakat bu konu hakkında aşırı bildiğim için değil, tam tersine bilmediğim bir konu hakkında kendimce mantık yürüttüm. yani çok yanlış bir mantık içerisinde de olabilirim.

    edit: not eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın