• 20
    emre belözoğlu 13 yaşındayken bile buydu. kendisi ile zeytinburnu'na gitmeden önce 1 yıl çalışan hocam ceyhun eriş'i ahmet şahin'i dilinden düşürmezken o dönem inter'e transfer olan emre belözoğlu'nun adını anmıyodu. düşünsene amatörde minik takım antrenörlüğü yapıyorsun. senin elinden geçen bir çocuk inter'e gidiyor. anlatmaz mısın hiç? babam anlatmıştı süt kupası finalinde eski takımı ile eşleşince saha içinde eski takım arkadaşlarına yaptıklarını.

    arda turan'ı bi bayrampaşa'lı olarak ünlü olmadığı zamanlardan beri bilirim. arda şen şakrak alçak gönüllü bir çocuktu. şimdi ise bir canavar ve bu canavarı türk spor basını yarattı. real madrid'de 3 türk oyuncunun olmasını fazla iplemeyen ntvspor arda barcelona'ya gidince 2 ay arda ile yatıp kalktı. rıdvan, acun, eme ayrı zehirlediler. galatasaray'lı arda'yı türkiye'nin arda'sı yaptılar. yetmedi siyasete soktular. 2010 referandumunda canlı yayına bağlanan başbakana hayırlı akşamlar başbakanım diyen arda turan başkanlık sistemi referandumunda evet oyu isteyen bi figüre dönüşmüştü.

    arda öyle bir canavara dönüştü ki bayrampaşa'lıyım, altıntepsi çocuğuyum demeye utanır olduk. ama beyler tekrar söylüyorum; arda gerçekten bu değildi. ne olduysa barcelona'ya gittikten sona oldu. çevresindekile gazladı, pohpohladı, kralsın, şusun, busun dedi ve ondan bi canavar yarattı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın