• 18
    emre'nin tek kusuru çirkefliğidir. gattuso gibi, ramos gibi saha içinde pislik yapar, tartışır, küfreder. tiksinç düzeyde hırslı bir adamdır. ama 38 yaşına gelmiş olmasına rağmen 1 gram fazla kilosu olmayan, düzenli aile hayatına sahip, mesleğine saygısı üst düzey bir sporcudur. geçen sene bilmemkaç yıl sonra herifi tek maçlığına milli takıma çağırdılar, gıkını çıkarmadan geldi oynadı ve gitti. aynı hareketi arda'ya yapsalar türk milleti olarak yiyeceğimiz tribi hayal bile edemiyorum.

    arda daha 31 yaşında götü göbeği salmış, takımı puan kaybetti diye hakemin yakasına yapışan, sabaha karşı silahla hastane basan, futbol dışında her şeyle alakalı beyanat veren aptal saptal bir adam. emre'den tiksinsem de onunla aynı cümlede anılması emre'ye yapılmış büyük bir ayıp.

    eğer adnan polat 2008'de emre ona telefon açıp "galatasaray'a geri dönmek istiyorum başkanım" dediğinde onu reddetmeseydi şimdi en az iki şampiyonluğumuz daha olurdu. ama arda başakşehir yerine bize gelseydi imkanı yok şampiyon falan olamazdık, takımın anasını bellerdi. aralarındaki fark çok çok büyük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın