• 122
    üyelik hakkının kazanılabilmesi için alttaki linkte yer alan formun doldurulması gerekmektedir.
    https://galatasaray.blob.core.windows.net/...0180502103952242.pdf

    bu form doğrudan galatasaray.org web sitemizde bulunmaktadır. yani herhangi bir kurgu vs. ürünü değildir öncelikle bunu belirterek başlayalım söze.
    gelelim bu konu neden önemli.
    geçtiğimiz günlerde galatasaray lisesi çıkışlı 141 kişinin bu evraklarda gerekli olan 5 (beş) yılı doldurmuş referans üyelerin imzalarının sahte olduğu ve bu şekilde üye yapılmaya çalışıldıkları konuşuluyordu.
    bugün (13.10.2018) bu konu milliyet gazetesinde yer aldı.
    ilgili haber metni: http://www.milliyet.com.tr/...2759286-skorerhaber/

    bilenler vardır, daha önce de defalarca yazdım ben üye olmak için fırsat kollayan birisiyim. galatasaray lisesi mezunu değilim, sporcusu değilim, üye akrabam vs. yok ve başkan kontenjanından da imkansız. yani kalan tek seçenek benim için e grubu üyelik ve bunun da ne kadar sıkıntılı olduğunu hepimiz biliyoruz.

    şimdi bu kriz üzerinden bakacak olursak, ne diyor haberde? "içlerinde fenerbahçeli ve beşiktaşlı olanlar var. ayrıca imzalarda da sıkıntı var" deniliyor. sosyal medyada bazı üyelerden öğrendiğim kadarıyla imzalarda problem olanlar referans imzalar, yani beş senelik üyeliklerin imzaları.

    ancak enteresan olan bir şey var, o da uzunca süre galatasaray sicil kurulu başkanlığı yapmış, son seçimde dursun aydın özbek yönetiminin yine sicil kurulu başkanlığını sürdürecek olan i.serdar eder bey açıklama yapmış haberi yapan nevzat dindar'a. açıklaması şu şekilde;

    --- alıntı ---

    eğer bu çocuklar üye yapılmazsa bu bizi kaosa götürür. biz bu yönetimin kendi dönemini tamamlamasını istiyoruz. ama onlar tamamlamamak için her şeyi zorluyorlar. kulübün şu anki denetleme kurulu üyesi, beşiktaşlı. bununla ilgili resimleri var.

    --- alıntı ---

    kendisine cevaben;
    1 - bu bizi kaosa götürmez. aksine kulübün içerisinde var olan statükonun gücünü kıracak, üyelik kontenjanında e grubuna belki daha fazla kişi kalmasını sağlayabilecek ve kulübün içerisinde saf galatasaraylılar olmasını sağlayacak.

    2 - "bizi kaosa götürür" dediğiniz şeyin evrakta sahtecilik olduğundan umarım haberdarsınızdır sayın eder. evrakta sahtecilik türk ceza kanununda 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası olarak değerlendirilmiştir. bilmiyorsanız eğer türk ceza kanunu'nun 204/1. maddesini incelemenizi can-ı gönülden tavsiye ederim size.

    3 - bizim üyelik başvuru formumuzda "başka bir kulüp ile gönül bağım yoktur" maddesi yer almakta. kendisini başka bir kulübe ait hisseden, o kulübe sevgi besleyen hiç kimsenin bu madde bağlamında galatasaray spor kulübü üyesi "olamaması" gerekmekte. ancak çok uzak geçmiş değil, yakın dönemde sizin son başkanınız olan sayın dursun aydın özbek'in eşi mesude özbek'in beşiktaş taraftarı olmasına rağmen (sayın özbek'in kendi ifadesidir bu, buradan izleyebilirsiniz: https://www.gsgazete.com/...sli-video,3883.html) kendisini üye yapan sizsiniz. bizi kaosa götürmesi gereken durumlar bunlardır bence.

    4 - bu yönetimin kendi dönemini tamamlamasını isteyen herhangi birisi çıkıp bu konuda bu açıklamayı yapmaz, yapmamalı. aksine "helal olsun be doğrusunu biz yapamadık onlar yapıyor bundan sonra hep böyle devam eder umarım" diyebilmeli. diyemiyor musunuz? ben sizin galatasaray taraftarlığınızdan şu andan itibaren şüpheliyim.

    5 - "biz dönemlerini tamamlamalarını istiyoruz ancak onlar tamamlamamak için her yolu zorluyorlar" ifadeniz de tehdit değil midir? şu anda "kulüp üyesi" olmak dışında bir yetkiniz olmadığını da biliyoruz, hangi güce dayanarak böyle tehditler savurmaktasınız?

    6 - kulübün şu andaki denetleme kurulu üyesinde eğer ki iddianız gibi bir durum varsa bu ciddi bir durumdur. bununla ilgili yönetimin aksiyon almasını beklemek yerine divanda, genel kurulda neden siz harekete geçmediniz bu konu hakkında? başka kulüp taraftarlarının galatasaray üzerinde söz sahibi olmasına rağmen bu kulübün taraftarı olan insanları her dönemeçte "fan" gibi basitleştirici ifadeler kullanarak onları dışlamak hoşunuza mı gidiyor?

    inanılır gibi değil. gerçekten söylüyorum inanılır gibi değil.
    benim gibi onlarcası yüzlercesi var bugün şu saniye kulübe üye olabilecek ve referanslarına kadar hazır olan. ama yok, siz dışarıda kalın. siz "fan"sınız nasıl olsa. galatasaray lisesi mezunu mu? fenerli mi beşiktaşlı mı trabzonlu mu neyli olursa olsun "üye olmazlarsa kaosa gireriz alın bu çocukları" demeyi biliyorsunuz! ayıp! kendinizden, hizmet ettiğiniz galatasaray armasından utanın!

    bu adam kaç senedir sicili yönetti; üyelikleri iptal etmedi günü geçmiş olmasına rağmen, katkı sunabilecek üyeleri kabul etmedi, taraftarları dışarıda tuttu, başka kulüp taraftarı kim bilir kimleri kimleri üye yaptı ama bu yönetim bu hatayı düzeltmek istediği anda tehdit etmekte beis görmüyor, aleni "biz tamamlamalarını istiyoruz da onlar istemiyor böyle giderlerse alırız bak koltuğu haa" diye parmak sallıyor! yuh!

    sizi de zihniyetinizi de "küçük olsun bizim olsun" diyen zararlı beyinlerinizi de değiştireceğiz!
    bu devranı değiştireceğiz!
    galatasaray'ı sadece galatasaraylıların yapacağız!
    and olsun ki yapacağız ve siz yok olup gideceksiniz!
    kendimiz için değil, geleceğimiz için, bizim çocuklarımız - kardeşlerimiz sizin gibi pislik zihniyetlerle uğraşmasın diye yapacağız hem de bunu!
    galatasaray'ımızı sizin hastalıklı beyinlerinizden, düşüncelerinizden, ideolojilerinizden kurtarmak için yapacağız!

    galatasaray için ulan!
    galatasaray için!
App Store'dan indirin Google Play'den alın