resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15456
    tam anlamıyla kendi fişini çeken birey. sporcu demek istemiyorum çünkü arda sporcu olma görevini bir kaç yıl önce bırakmıştı zaten. arkadaş çevresine de sallanıyor, sallıyorum ama caner olsun burak olsun selçuk olsun hepsi çıkıyor çatır çatır topunu oynuyor. oynadıkları oyunun kalitesini tartışabiliriz belki ancak takımlarını katkı verdikleri, vermeye çalıştıkları bir gerçek bu ekibin.

    arda'ya dönersek tekrardan. arda'nın atletico sonrası kime ne kadar katkı verdi, görüyoruz. gücün içerisinde boğulan binlerce örnekten biri arda. son olayda da bir bayanın açıklamaları var. o bayanın açıklamalarının o bayana ne katacağı meçhul, niye yalan söylesin diye düşünüyorum. ayrıca bar çıkışı bir görüntüde ayakta durması da bir garip. din üzerinden bu kadar prim yaparken sabahlara kadar içmesi fazlasıyla ilginç. berkay gibi elindeki şişeyi yere attığını görmüyoruz belki ancak bir oyuncu bir barda sabah 6'ya kadar ne yapar, bu kısımlar hep rahatsız edici. devamında hastaneye silah sokması ise tamamen 31 yaşındaki bir adamın kendi üzerine mum dikmesi anlamını taşıyor.

    ben arda'nın bu başakşehir'e gelme muhabbetinden önce bize gelmesini bir dönem istedim. belhanda'ya karşı olan memnuniyetsizliğim, yaratıcı oyuncu eksikliğimiz bana bunu düşündürdü ancak gelinen noktada diyorum ki bu adamın gelmesine ailesini küfür edilmiş gibi karşı duran insanlar haklıymış, en doğru hareketi yapmışlar. bize gelseydi şu son 1-1.5 yılda neler yaşardık, düşünmek bile istemiyorum.

    bu sezona gelirsek de ben arda bir an evvel başakşehir forması giysin de takımı karıştırsın, sorun yaratsın diye bekledim ama bu adam onu bile beceremedi. cezasının biteceği hafta gitti bu olaya karıştı. tebrikler sana. galatasaray altyapısının belki de bir numaralı oyuncusunun düştüğü durum kocaman bir yazık. umarım hakettiği cezayı alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın