resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15442
    galatasaray'ın alt yapısından çıkan, sonra da 3-4 sene a takımda top oynayan bu oyuncu galatasaray ilkelerini temsil edecek en son kişidir. hayatımda bu kadar zirve bir yerden dipe çöken ne bir insan gördüm ne de duydum (futbolcu olarak) ne kadar yapmaması gereken ne varsa hepsini yaptı ,dikkat edin artık millet eskidi kadar tepki vermiyor. arda mı ? yapmış, diyorlar ve olayları normalleştiriyorlar.

    bilal meşe olayı zaten herkesin malumu babası yaşında ki adamı darp etti, bu da yetmezmiş gibi pişkin pişkin yaptıklarının arkasında durdu. kimsede çıkıp bi kelam etmedi 10 maç ceza yedi hakemi tartaklamaktan gene birşey yok, sonra da utanmadan cezasını indirdiler.

    bakalım başakşehir ne tepki vericek, olayın üstünden 2-3 gün geçti hala bir açıklama yapmadılar, ufak bir para cezasıyla çözülecek bir durum değil, olayın hakkı süresiz kadro dışı bırakılması ve türk futbolundan sonsuza denk silinmesidir.

    yazımın başında da dediğim gibi. galatasaray'ımızın değerlerini temsil edecek çapta ve karakterde değildir.galatasaray'ın eski topçusu olması bu gerçeği değiştirmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın