resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15438
    berkay ile yaşadığı bar kavgasında 2 tarafın da yalan konuştuğunu ve kavganın gerçek nedenini sakladıklarını düşünüyorum. berkay'ın eşi biraz arda'nın dmden yürümeleri ve nefret objesine dönüşmesini leyhlerine bir avantaj olarak kullanmaya çalışmış ve bu iddiaları öne atmış gibi geliyor bana.

    arda'nın karısı ile berkay'ın karısı kankalar ve arda berkay'ın karısını tanımıyor. yalan.
    arda'nın karısı ile berkay'ın karısı kankalar ve arda berkay'ın da bulunduğu ortamda karısına asılıyor. yok artık.*
    arda berkay kaptan yarın senle görüşelim deyip ensesinden tuttu diye kafa atmış. o ana kadar ne olduğunu bilmiyormuş. kuyruklu yalan.
    berkay arda'ya kaptan diye sesleniyormuş. hiç inandırıcı gelmedi.
    arda berkay'a karına asılmışım, karın olduğunu bilmiyordum çok pişmanım al vur beni demiş. kuyruklu yalan. insan eşinin evli çocuklu kankasını tanımaz kocası kim bilmez mi? bi avuç insan zaten bu ünlüler.

    bence gerçek olay ne saklıyorlar. burak yılmaz ve murat dalkılıç da yanlarındaymış. onların adı hiç geçmiyor. berkay'ın daha önce de arabasının kurşunlanması, kurşunlatma gibi karışık mevzuları olmuştu. arda'nın barcelona transferi sonrası yaşadığı zehirlenme ile kabadayılaşması ise herkesin malumu.

    arda berkay'ın burnunu kırmış, hastane odasına silahla girmiş ve silahı da odada ateş almış. doğru olduğu kesin olan bilgiler bunlar ve sebebi ne olursa olsun bunlar arda'yı suçlamaya ve dibine kadar eleştirmeye yetecek şeyler. ancak bunlar dışında verilen bilgilerin hiç birini ben inandırıcı bulmadım. bence başka bişeyden tartışma çıktı ve saklıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın