• 10
    açıkçası zorlu bir maç olmasını bekliyorum. bursaspor ne kadar sadece 1 galibiyet almış olsa da bence tehlikeli bir takım. iç sahada oynamamız avantaj ancak serdar, yuto, belhanda, muslera, garry, onyekuru ve linnes gibi sık sık kullandığımız oyuncular milli takımlarında oynayarak takımımıza katılacak ve maçımız da cuma günü. yani dinlenme süreleri kısalacak. ayrıca emre ve eren'in sakatlıkları da kadromuzu zaten daraltıyor. bu nedenle bu oyuncuların sağlam ve az yorulmuş dönmesi önemli olacak bizim için.

    maçın ise açıkçası yine kısır geçmesini bekliyorum. özellikle de ileride eren'i kullanamazsak bu kaçılmaz olacaktır zaten. sinan kapalı savunmların içinde kayboluyor. bu nedenle eren elzem olacaktır. stoperde ise yine serdar ve ozan tandemi ile çıkmamız gerekiyor. maicon'un ağırlığını cezalandırabilecek oyuncular var rakipte.

    rakibin savunma hattı güven vermiyor. ard arda gelecek ataklarımızla bunalltıp hataya zorlamamız muhtemel. ama bunun için tempo yapmalı ve topu mıymıntı bir şekilde dolaştırmamalıyız. zaten pas hızımızı ne zaman artırsak rakip kaleye çok daha rahat gidiyoruz. umarım bu zamanla oturacaktır.

    bunların dışında bir sonraki maçımız içeride schalke 04* ile olacak. bu maçı bir prova olarak görerek ya da kendimizi çok yormadan, 1-0 olsun bizim olsun şeklinde de oynayabiliriz. bu nedenle olası durağan bir futbola çok da kızmamak gerekir.

    galatasaray özlemi ile yanıp tutuştuğumuz şu günlerde büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum bu maçı. tribünde yine sarı kırmızı bir çoşku ile inşallah 3 puanı alacağız.

    #kon2antra2yom

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın