• 792
    ocak ayı da dahil şu sıkıntılı günleri iyi şekilde atlatması için dualar ettiğim yönetimdir.

    gelelim sonrasına, kanun ile de destek gördükten sonra bu iş artık zorunluluk tl ile mantıklı/makul sözleşmeler dağıtmaya başlamalı hoca dahil. geçen yıl aldığın para 10 milyon tl etmezken bugün 24 milyon verelimi alkışlamak; aslolan galatasaraydır, ben para konuşmam, boş mukavele gibi sözlerin boş laf olduğunu kanıtlar.

    ülkede kriz sana bana var yani vatandaşa, e bunlar? nasıl refahtan pay alıyorsa yokluktan yanlış yönetimden nasibini alacak/almalılar. zaten milyonlar kazanan sıkıntı çekmiyor ki euro/dolara kiyasla daha az gelirleri olacak tıpkı bizler gibi. adil yani, sevgimiz baki akıldan üstün şey yok. valencia veriyorsa 3 milyon euro gidersin oraya her şartta verirler o parayı zaten geliri euro adamın. bir kazanırken kriz ile 2 kazan yok öyle , beine tl ile bilete tl ile formaya tl ile para veren adam mağdur 2 kazanırken değeri 1 olsun senede 10 tane maç oynamayan kaptan 2 katı kazanmaya başlasın. bizler seviyoruz diye bu spor değerli ve bu değer onları zengin ediyor, etsin tamam da kulüp de batmasın. 10 milyon tl mi alıyordun al yine başka 5 veren yok, hadi fedakarlık yap diyen de yok bari karlı çıkma.

    yabancıyı tl ile getiremezsin zor kabul etse bile sağlama alır kendini. biz taraftarız x gitmesin 5 verin diyebiliriz fakat yönetimin böyle bir lüksü yok bakın bjk feda dedi güzel anlaşmalar yaptı bir iki başarı ile başkan değişti hemen ben başarılı olayım benden sonrası tufan.. pepeler, negredolar geldi, borçlar katladı.

    pazarda dönen maaşları bizim ligin ödeme şansı yok bu gerçek ile yüzleşemedik bir türlü. onlar yaratıyorlar o pastayı, büyüdükçe de payları artyor normal olarak. bizde yok böyle birşey. 3 takım şampiyon olacağım, şampiyonlar ligine gideceğim o para benim diye transfer yapıyor sonuç malum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın