• 790
    neredeyse tek gelir kalemi ve kulübün açık ara lokomotifi olan futboldaki krizi çözmekle meşgul olan yönetimdir. spordan ve halk sağlığından bahsediyorsak bunu devletin teşvik etmesi gerekir. şu an galatasaray mali bir krizde. bu krizden çıkış için tek gelir kalemi de futbol. diğer şubeler ne yazık ki sürekli zarar yazıyorlar.

    ülkenin içinde bulunduğu kriz de sponsorlukları ve yatırımları engelliyor. kimse kendisine geri dönüşü olmayacak sponsorluklara girmiyor. doların 7'leri gördüğü, şu sıralar 5,9'a indiğinde "şükür rahatladık biraz" dediğimiz bir dönemde yaşıyoruz. erk sahibi bile "kemerleri sıkacağız, büyümeyi yavaşlatacağız, yatırımları durduracağız" demek durumunda kaldı sonunda. "büyük projeler durdurulacak" diye karar aldı koskoca ülke. ki bu daha iyi günlerimiz. daha tam yemedik tokatı.

    bu durumda hala daha kendileri için "ona sponsor bulamadı yeaa, buna sponsor bulamadı yeaa" diye ağlanmak en hafif tabiriyle bilgisizliktir. fener daha futbol takımına göğüs sponsoru bulamadı. koç holding'in desteği arkasında olmasına rağmen hala daha "işte bulduk da görüşmeler sürüyor, en büyüğü olacak aslında" gibi demeçlerle geçiştiriliyor durum. türkiye'ye yabancı yatırımcı 1 bardak su bile vermiyor. nereye, neye göre sponsor bulunacak? neye göre gelir yaratılacak? haydi buyrun, yaratın. herkes işkembeden sallıyor. ama iş icraata geldi mi kimse yok ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın