resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 1522
    başakşehir ile iyi kadro kurmasına rağmen olmayan taraftar desteği ile şampiyonluk kazanamadı. gerçi taraftarın olmaması yapılanma sürecinde yıkıma neden olmamasıyla faydalı da olmuş olabilir ama iç saha avantajı diye bir şey yoktu kendisinde. tabi terim gelmese yine kazanırdı, terim faktörü vs ayrı...

    ayrıca bu sezon ortası değil ama seneye fenerbahçe'yi denemesi kendisi için daha iyi olur çünkü büyük kulüp kaldırabilecek düzeyde tecrübelendi. ayrıca başakşehir kadrosunun gereksiz yaşlı dolması da kendisinin sezon sonu gidişi için doğru bir zamanlama. kaldı ki fb kadrosu uymaz diyenler olmuş, ben öyle düşünmüyorum. ligi çok iyi bilen, oyuncuları tanıyan ve en önemlisi artık kimden ne istediğini çok iyi bilen bir teknik adam oldu. başarılı olur olmaz bilinmez ama cocu ile karşılaştırılamaz bile. en büyük sıkıntısı yıllarca başarısızlığın taraftarı bilemesi ve gereksiz baskı olur.

    son olarak ne olursa olsun bu kadar devlet desteği, kadro genişliği vs varken aptal türkiye ligi için avrupa'yı tınmayıp bilerek rezalet sonuçlar almasıyla benim nefretimi sağlam kazandı. yoksa fenerbahçe geyikleri falan sorun değil. bu yüzden hiç sevmiyorum kendisini. kariyerinde de başarılar dilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın