2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
22:00
1 - 0
  • 430
    nagatomo'nun skora katkı vermesini milisaniye farkla engelleyen casillas yüzünden üzüldüğüm maç, nagatomo'nun golde adı olmasını o pozisyonu beğendiğim kadar istedim.
    6-7 net pozisyon bulunup saçma bir golle kaybedilen maç oldu. kendi evinde porto takımından daha fazla tehlikeli atağa erişti galatasaray. sinan gümüş iyi şeyler yaptı, çabaladı. en azından ezilmedi fiziken bu da ileride lig için bir tercih şansı yaratıyor.

    muslera orada mondragon gibi çıkacak alacaktı o topu, maçı bitirecekti, 3 tane şahane kurtarış yapmış olması sebebiyle ona da birşey söylemek doğru olmaz.

    fiziksel iş yapanlarda özellikle temaslı spor dallarında profesyonel olan sporcuların bence ağrı eşiği kallavi olmalı. malesef haftada 10 idman yapıp hala sağım solum diye gezen birçok pro var bunları elemesi lazım sistemin daha bunlar gençken.

    askerlik yapmış olanlarınız bilirler, daha kötü ortamlarda atletizm, pentatlon, bilimum fiziksel savaş beden eğitimi kötü koşullarda icra edilir. yani duş - sıcak duş lükstür, bulgur - pilav ağırlıklı yemek ve çorba olur, et lükstür ve azdır vs. vs. yani standart bir askeri eğitim bu futbolcuların idman sisteminden eksiği olmayan ama imkân olarak kat kat eksiği olan bir türdür. bu adamlar sıcak duş, bol proteinli billur gibi yemekler, güzel kamp alanı, duştan sonra uyku playstation kitap, saatlerce soğukta - sıcakta içtimasız, istikametsiz bir ortamda spor yapacaklar ve fiziken zayıf, çıtkırıldım kalacaklar. bunu aklım almıyor

    maça dönecek olursak porto şanslıydı, top onları sevdi. biz ise hem şanssız hem de ritm tutturma konusunda geriydik.

    maçtan sonra şu düşünce geçti aklımdan, sözlüğe de yazdığım gibi 3.lük bile çok kötü değil uefa'yı aldırabilir bize diye.

    gruptan çıkmayı her renktaşım gibi isterim tabi ki maddi manevi takımımıza katkısı var. kendi işimde yaptığım kuruş hesabını artık gs içinde yapıyorum refleks oldu.

    özet olarak, lezzetin olduğu ama baharatın eksik olduğu bir gece oldu malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın