2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
22:00
1 - 0
  • 172
    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    sözlükten bir arkadaş yazmıştı lokomotif moskova maçı öncesi 'fatih hoca basın toplantısında maçla ilgili mesaj vermeyi sever' diye. o basın toplantısında mesaj vermesine gerek yoktu, gözlerinin içinin gülmesinden mesajı aldık. 3 ekim 2018 porto galatasaray maçı öncesi basın toplantısında ise açıkça şu mesajı verdi:

    --- alıntı ---

    `bu maç itibarıyla bir mesajımız olmalı. biz müsaade etmediğimiz müddetçe hiçbir rakibimiz bize üstünlük sağlayamaz. bunu önce oyun sonra skor olarak göstermeliyiz`

    --- alıntı ---

    hocanın bu sözlerinden sonra sizi bilmem de ben puromu yaktım maçı bekliyorum. **

    kısaca maç ile ilgili de birşeyler yazıp geçeyim. on bir ile ilgili 9 isim belli, eren mi? onyekuru mu? ya da linnes mi? mariano mu? belirsiz iki bölge var. sağ bekte kontrollü oynayacağımızı varsayarak defansif zaafiyetlerinin sırıtmayacağını düşündüğümden dolayı mariano'nun oynaması daha mantıklı. top ile arası linnes'e göre daha iyi olduğundan geriden oyun kurmaya da yardımcı olabilir mariano.

    eren eğer sağlıklıysa doğru tercihin eren olduğunu düşünüyorum. pek beğenmesek te ilerde eren'in olması bana daha güven veriyor açıkcası. hava toplarını indirir, geriye gelip al ver yapar, rakip defansı rahatsız eder. yani inşallah iyi günündedir. kötü günündeyse hiç çekilmiyor çünkü.

    bizim adımıza maçın kilit adamı tabii ki rodriguez. son maçlardaki tavırlarından inşallah vazgeçer. son erzurum maçında* g*tü arşa değiyordu.

    hakkımızda hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın