• 272
    kim ne derse desin korver benzeri bir dış şut opsiyonu olan bir oyuncuyu daha kadrolarına katamamanın acısını sezon boyu çekecekler. rondo'nun ,lebron'un pasör özelliği javale mcgee'ye iyi yarayacak ama rondo'nun şutu olmaması, lebrona gelen ikili sıkıştırmalarda boşta çok iyi şut opsiyonları olmaması kötü bence. top eline değmeden oyundan soğumayıp catch and shoot olayını becerebilen bir adam kadroya cuk otururdu. bunu ligde en iyi yapan adam olarak klay thompson örnek verilebilir.

    rondo bir röportajda gsw'yi sadece şut vs atarak kendi oyunlarında yenemezsiniz bu yüzden kendisi ve lebron'u kastederek kulüp oyun zekası olan adamları birleştirmek istedi diyor ama yine de bunu büyük bir eksiklik olarak görüyorum.

    bu sene beklenenin aksine akıllı paslarla iyi beslenecek kazma denilen javale iyi performans verecek. instagram feno'su lonzo'dan hiçbir ümidim yok. diğer instagram fenosu ama belli standartı olan kuzma oyununu bir tık daha geliştirebilir mi çok önemli. brandon ingram da fenoluk hariç aynı şekilde. playoff'ta beklentinin üzerine çıkmak için bu iki adam kilit. kcp'den de çok beklentim yok. magic farklı olacak dedi ama göreceğiz.

    son olarak bu toplama takım ne kadar savunma yapabilecek, muamma. denver ile oynadıkları maçta savunmada çok dağınıktılar. her ne kadar sezon öncesi de olsa göze çarptı.

    lance&lebron aşkının ligi kasıp kavurması dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın