• 260
    belki biraz ağır olabilir ama bu adamda münafıklık alametleri var.

    münafıklık, bazılarının zannettiği gibi sadece, allah'a inanmadığı halde inandığını söylemek değildir. doğruya yanlış, yanlışa doğru demek de münafıklıktır.

    şimdi bu adam, 29 eylül 2018 beşiktaş kayseri maçında son adam gökhan gönül'ün umut'u çekmesine faul değil diyor. aynı zırvayı cuma günü rodrigues'in çekilmesinde de söylemişti. bir adam bu kadar salak olamayacağına göre inanmadığı halde söylüyor bunları. işte bu da münafıklığa girer. ben kendisini uyarayım da sonra duymadım demesin.

    adamın gerekçesi şu. bu çekmelerde futbolcu öyle düşer miymiş? bak arakadaş, futbolda pozisyonlar saliselik olaylardır. o formadan çekme anlık bile olsa futbolcunun dengesini kaybetmesine ya da saliselik oranda geç kalmasına ve etkili şut atmasına engel olur. aslında bu tür formadan çekmeler, futbolcuların hakemi kandırmak için anında çekip bırakmaları nedeniyle fair play ruhuna da aykırıdır. yani üstüste iki ihlal var bu pozisyonlarda.

    beşiktaş fanatizmi yüzünden münafık olmaya değer mi turgay demir? münafıklığın hükmünü bir araştır göreceksin nasıl korkunç bir şey olduğunu.

    hani sen euro 2024'ü alamadığımızda "hıristiyan kupası" diye twit atmıştın ya. işte ondan bile daha ağır bir bühtan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın