• 788
    niyetim bir üstteki arkadaşımıza cevap yetiştirmek değil, baştan belirtmek isterim. kendisini zaten bir kere üzdüm, asla kızdırmak için arkasından yazmıyorum, ne zamandır aklımdaydı sonra unuttum. o yazınca tekrar hatırladım.

    yönetim e grubu üyeliği 20bin tl yaparak doğru bir adım atmıştır.

    benim de memnun olmadığım mevcut üyelik şartlarında zaten normal bir taraftar kardeşimizin kulübe üye olmasi maalesef ve maalesef cem yılmaz'ın dediği gibi ya dürbünün olacak ya da "paşam paşam" rüyada ancak... inşallah bu değişecek.

    bu değişim olana kadar gerçek şu ki e grubu üyelikten hep halk arasında kodaman dediğimiz kişiler faydalanıyor. bu kodaman da bugün 2500 euro anca eden üyelik parasını bir zahmet versin. nitekim bu gözler twitter hesabına x numaralı gs spor kulübü üyesi yazan da gördü emailinde imzasinin altına yine gs spor kulübü üyesi yazan da gördü. hatta almanya'da birine denk geldim adam kartvizit bastırmıştı. yani kulübün adını statü aracı olarak kullanan sayın kodaman o kadarcık parayı da versin. adımızı ucuza kullandırtmayalım diye düşünüyorum.

    edit: az önce öğrendim ki bu fiyat artışı bu sene üyeliğe kabul edilen ve işlemi devam eden üyelere de uygulanacakmış. bu büyük haksızlık olmuş. ufaktan fırsatçılığa bile kayıyor. yönetim ayıp etmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın