• 11
    çok önemli bir şeyin dikkatimi çektiği olağanüstü genel kurul.

    takip etmemiş olanları için kısaca söylemek gerekirse, başkanımız sayın mustafa cengiz bazı projeler, şirketleşme adımları, galatasaray adası gibi konular için genel kuruldan yetki istiyor. konunun lehinde ve aleyhinde genel kurul üyeleri sırayla konuşma yapıyorlar, konuşmalar bittiğinde oylama işlemine gidilecek ve başkanımızın istediği yetkinin verilip verilmemesi oylanacak.

    gelelim asıl önemli konuya. kamera ne zaman geniş açı ile çekse sürekli yürüyen, içeri girip dışarı çıkan insanlar var ve sayıları hiç azımsanmayacak kadar. bir üye konuşmaya çıkıyor, bir an bi bakıyorsunuz onlarca kişi dışarı çıkıyor o esnada. peki dinlemeden nasıl oy vereceksiniz sevgili genel kurul üyeleri!!! başkanın istediği yetkiler doğru mu? yanlış mı? hukuka uygun mu? değil mi? nereden bilerek oy vereceksiniz. yoksa oyunuza karar verdiniz de biz bir orta oyununu mu izliyoruz. tek kelimeyle rezalet. sadece 5 - 6 saat sürecek konuşmaları dikkatlice dinleyip analiz edecek kabiliyetiniz yoksa ne işiniz var genel kurulda.

    ayrıca, bu kadar önemli bir genel kurul var ve salonun yarısında fazlası boş. kaç galatasaray üyesi var? bunların kaçı oylamalara katılıyor? kaç tanesi sadece gelip oyunu kullanıp gidiyor? böyle bir rezalet olabilir mi.
    hangi sebeple olursa olsun (sağlık sebebi hariç) üst üste 2 genel kurula veya seçime katılmamış şahsın kulüp ile bağlantısı kesilmeli. bu kadar net.

    son not: resmen üyelerin çoğunun tek derdi galatasaray adası. başka bir dertleri yok. arada bir iki çıkan şahıs ki ağır konuşmak istemiyorum onlarla ilgili dursun denen vasıfsızı övüp teşekkür ediyorlar.

    terbiyesizler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın