• 137
    internet ortamında pek değil ama dışarıda insanların euro 2024 ev sahibi olamamazı siyasi olarak nitelendirği turnuva . tabiki işin içinde mutlaka siyaset vardır, bizi sevmeyen ve sırf nefretinden seçmeyen insanlar mutlaka vardır. ama ben kesinlikle taraftarların konforunun ön planda tutulduğunu düşünüyorum.

    şöyle ki buraya euro 2024 için gelen taraftarlar bol miktarda alkol içmek isteyecekler. maç önü ve maç sonu arkdaşlarıyla oturup bira içip maç kritikleri yapmak isteyecekler. hatta bazıları biranın yanında esrar iyi gider diyip bi cigara sarmak isteyecek. fanatik ruslar üstleri çıplak kavga etmek isteyecekler. meksikalı ve norveçli güzel kadınlar fiziklerini sergilemek isteyecekler. kısacası isteyecekler de isteyecekler. peki bunların hangisini rahatça yapabileceklerdi turnuva burda olsaydı. bence bizim için 1 günlük etkinlikler daha mantıklı. örneğin şampiyonlar ligi finali. sonuçta istanbulda olucak ve istanbul 1 gün için bu kadar curcunayı idare edebilir. fakat bu olayı 30 güne yayıp anadolu'da yaparsanız sonucunda istenmeyen olaylar çıkabilir.

    edit: alemetifarika uyardı meksika euro2024'de ne iş diye aklımız meksikalı kızlarda kalmış. güzel ingiliz kadınları olarak okuyalım orayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın