• 12220
    sözlükte yıllardır devam eden bir şey var. oyuncu başlıklarının altında sadece belirli oyuncuları olumsuz eleştirebilirsin gibi yazılı olmayan bir kural var. mesela sinan, donk hakkında olumsuz eleştiri yazabilirim ama muslera ve fernando hakkında yazamam. mesela donk hakkında eleştiri yazarsam olağan ama fernando hakkında eleştiri yazarsam sanki fernando'yu takımın tek sorunu ilan etmişim gibi hemen kamuoyu oluşur. bu yönde 50 tane entry girilir.

    taraftarın kaliteli kumaşı koruma refleksi bir nevi doğal diyeceğim ama gayet düzgün savlarla, dozunda, hakaretsiz bir biçimde bir oyuncuya eleştiri yapılıyorsa bu kamuoyunun yazılan entryi düzgün tartamaması, düşmanca algılaması yazarı bağlamamalı.

    zaten çıtası sabit olanlar belli. çıtasını daha yukarı çekebilecek olanlar belli. eleştiri öncesi ve sonrası sinan gümüş'ün performansı belli, eleştiri öncesi ve sonrası muslera'nın performansı belli. bana taffarel demeyin. sonuçta eleştiriye bir reaksiyon olarak taffarel getiriliyor ve adamın performansı artıyor. demek ki artabiliyor. sinan'a, donk'a zidane akıl hocalığı yapsa yine bir şey olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın