• 20058
    (bkz: 23 eylül 2018 akhisarspor galatasaray maçı) aklımdan çıkmadı, sinirlerim halen çok bozuk. iddia ediyorum hiçbir ülkenin lig şampiyonlarının böyle bir deplasman karnesi yoktur. lig şampiyonu arada kendi sahasında yenilebilir, deplasmanda da yenilebilir. ama büyük takımsan şampiyon olduysan ve yine şampiyonluk adayıysan her deplasman kabus gibi maçlar çıkartamazsın. trabzon'dan dört, akhisar'dan üç gol yemek izah edilebilir bir şey değil. bu kadronun iyi kötü oturmuş bir kadro olması ayrıca can sıkıcı.

    23 eylül 2018 frosinone juventus maçında juventus 3 gol yeseydi, iki hafta sonra udinese deplasmanında dört yeseydi birileri ne oluyor bu takıma derdi. zagreb karşısında dalga geçtiğimiz fener 4 gol yemiş biz bugün akhisar'dan üç gol yemişiz. nedir yani bu dalgalanmanın sebebi? iç sahada oyna deplasmanda gol bile atama.

    artık hastalık haline geldi bu deplasman maçları. fatih terim olmasa geçen sezon şampiyon olamazdık elbette bunun farkındayız. hocayı savunuruz çoğu duruma, başkalarına karşı ama bu kendi içimizde bir sorun ve merak ediyorum, deplasmanda varlık gösteremeyeşimizin sebeplerini hoca tespit etti mi, kafasındaki futbolun neresinde şimdi bu takım? istediği oyuncu grubu olmayabilir elinde buna diyecek bir şeyim yok ama bu sorunun bir çözümü yok mu kısa vadede?

    bir deplasman maçına favori çıkamıyorsak, bahis oranları olarak değil bu dediğim psikolojik olarak bu maçı kesin alırız rahatlığıyla çıkamıyorsak sıkıntı büyük. büyük maçlar kazanmaya başladık ama deplasman maçlarında hala felaketiz. bir lig şampiyonuna, yine şampiyonluğun en büyük adayı olan bir takıma kesinlikle yakışmıyor bu durum. dediğim gibi böyle bir örnek dünyanın hiçbir liginde yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın