• 20050
    iki ana sorunu vardır. sayısal bazda eksiklik stoper, santrafor gibi ve mental anlamda eksiklik arena dışında hayalet takıma dönüşmek gibi.

    bu iki sorundan ilkinin sorumluluğu yönetimde diğerinin ise terim'dedir benim gözümde. sinan neden oynuyormuş, feghouli neredeymiş, belhanda ne haldeymiş gibi şeylerin hepsi detay.

    23 eylül 2018 akhisarspor galatasaray maçı özelindeki durumu 'rehavet' olarak okuyanlar var bu doğru değil. trabzonspor maçını nereye koyacağız peki? yahut geçen sezon boyu süren deplasman karnemizi?

    bizim deplasman konusunda çözmemiz gereken büyük bir sıkıntımız var. hoca da bunu kabullenmeli. bakıyorum demeçlerine geçen sezondan beri 'bizim için içerisi dışarısı fark etmez' diyor ama farkediyor işte hocam. önce sorunun varlığını kabulleneceğiz ki çözebilelim değil mi?

    bu sorunun oyuncu kadrosuyla mı ilgili olduğu yoksa psikolojik bir sıkıntı mı olduğu kesiltirilemiyor bir türlü. yani eldeki ekip aslında deplasmanda da oyunu rakip sahaya yıkabilecek kadar iyi mi yoksa aslında öyle bir durumları yokken arena baskısıyla mı o derece üstünlük sağlayabiliyor rakiplerine iç saha maçlarında? mevcut kadroya dair en net soru bu. ve sorunun cevabı da belli gibi bana kalırsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın