• 97
    kötü bir devirde yaşıyoruz be sözlük. sırf gösteriş için birkaç dakikada milyarlarca saçan insanlarda var; 1 lira bile bulamayıp aç kalanlarda...

    cebinde çok çok az parası olup da odun almaya giden bir anne düşünün. bu anne 2 çocuğuyla birlikte yapayalnız yaşıyor. hiçbir yardım alamıyor. çalışamıyor çünkü çocukları var, bırakamıyor. cebindeki paradan ne kadar odun alabilir ki? işte parası yettiği kadar aldı. şans ya odunlar ıslandığı için yanmadı. sonra ne mi oldu? anne, iki çocuğundan küçük olanın eline ısınmaları için fön makinesi verdi, sonra gitti kendini astı. evet bu ayıp bizim! ( http://www.hurriyet.com.tr/...ya-gecti-ve-20132171 )

    kaza geçirmiş bir baba düşünün. kolunu yaralamış ve çalışamıyor. çalışamadığı içinde evine doğru düzgün ekmek götüremiyor. işte bu babanın da 2 oğlu var. küçük olanına okul için forma alıyorlar ama alt bölümü yani pantolonu alamıyorlar. çünkü paraları yok. okul yönetimi pantolonu olmayan çocuğu evine gönderiyor. çocukta ailesine anlatıyor olanları. baba çok içerleniyor ve hemen bir yerlerden bulup pantolon alıyor oğluna. sonra karısına: "hanım ben size bakamıyorsam, çocuğuma pantolon alamıyorsam niye yaşıyorum ki?" diyor. nitekim gururuna yediremeyip bir gün sonra sabah saatlerinde intihar ediyor, cebindeki son 20 lirayla... evet bu ayıpta yine bizim! ( https://www.sozcu.com.tr/...ntihar-etti-2639574/ )

    şunu çok merak ediyorum ya; acaba bir gün bu ayıplarımızın farkına varacak mıyız, yoksa tozpembe takılmaya devam mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın