resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 2029
    eleştirilerin bir kısmına katılmakla birlikte, takıma oldukça faydasının olduğunu sanıyorum. özellikle 2018-2019 sezonunda bu fayda iyice belirgin hale gelmeye başladı. sanıyorum düzenli olarak oynadıkça formu yavaş da olsa artıyor. yedekte kalınca oyuna küsen bir tip. sürekli oynaması lazım. kış aylarında motorun sıcak tutulması gereken dizel stationwagon araba gibi tıpkı.
    ancak bu tarz oyuncular, prensip olarak bizim gibi takımlarda olmamalı. eren haricinde konuşuyorum. her an, her daim oyuncu kendini hazır ve en faydalı olacak şekilde hazırlamalı. bu sezon ise mecburiyetten dolayı eren sağlıklı olduğu sürece ilk 11'de sürekli yer alacak.* bu da kendisinin oynadıkça artan form durumunu olumlu etkileyecek. ben ilerleyen haftalarda gol dışında oyun anlamında daha da belirgin faydaları olacağını düşünüyorum.

    umut'la burak'la kıyaslamak ise saçmalık. iki oyuncu arasından bilhassa burak daha net bir skorer olabilir, ancak hücum ederken* varlıkları ile yoklukları birdi bu adamların. eren ise çok daha belirgin şekilde oyun içinde pas alışverişi yapıyor, orta sahaya geliyor, prese katkıda bulunuyor ve belki de en önemlisi, kafa toplarını bu iki oyuncudan çok daha iyi şekilde kullanabiliyor. belki hala yetersiz görülüyor, ancak umut'la burak'ın olduğu dönemlere nazaran adeta jan koller'e dönüşüyor.

    ben kendisinin varlığından ve performansından oldukça memnunum. hiçbir zaman top class bir santrafor olamayacaktı ve olamadı da. mevcut özellikleri ile değerlendirilir ve ona göre beklentiler ayarlanırsa faydasını görebileceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın