• 31
    türkiye için henüz netleşmeyen yayıncı kuruluştur. belli olmaması da oldukça normaldir.

    16 ekim 2017 tarihinde 1€ = 4,301₺ iken; an itibariyle 1€ = 7,295₺ olmuştur. ha "16 ekim 2017 ne alaka" derseniz sizi şöyle alayım: http://www.goal.com/...dkgbz6j1g9y6t9nk8fap

    uefa' nın, türkiye' deki yayıncı kuruluş olabilmek için açtığı ihaleye teklif verilen tarihteki kur ile şimdiki kur arasındaki fark 2 katına çıkmış, hatta yıl sonuna kadar 2.5 katını zorlamayacağının garantisini kimse verememekte.

    bence uefa' nın bu durumu anlayış ile karşılaması gerekmektedir. uefa ihaleyi alan kuruluşun zararını tamamen kapatamaz ve karşılayamaz tabi ki. ancak ihaleyi alan tv kanalı (beinsport olduğu söyleniyor) yöneticilerinin olayı, son dakikaya kadar "abi valla zarar ederim, istemiyorum işi" boyutunda tutması ve uefa' dan, anlaşılan fiyat üzerinden indirim istemesi, son derece kaçınılmazdır. çünkü patronu şeyh dahi olsa zarar eden firmayı kimse elinin altında tutmak istemez ve türk yöneticiler de yöneticisi olduğu şirketi batırmak istemez.

    dolayısıyla ihaleyi alan tv kuruluşunun hangisi olduğu maç başlarken, hatta ve hatta ilk düdük çalındıktan sonra bile ortaya çıkabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın