• 1
    ilk grup maçları 18 eylül 2018 de başlayacak olmasına rağmen, hala belli olmayandır.
    ortada milyon tane yanlış bilgi , anlaşma dolaşmakta. korkarım milli maça benzeyecek. maç başlayacak gecikmeli olarak yayın başlayacak.

    https://twitter.com/...614488443781120?s=21
    şimdi burası bir haber ajansı. kısaca şunu diyor; beinsport maçların yayın haklarını satın aldı ama, yayınlayıp yayınlanlamamakta karasız. biraz mantıksız geliyor, yayınlamayıp o maça özel haklarını da satabilirler doğru ama hakları satın alıp, bu kadar teknolojik ve personel imkanına rağmen yayınlamak istememesi kulağa mantıklı gelmiyor. anca maçın yayın maliyeti, gelirden daha fazla tutuyor demektir ki bu çok düşük bir ihtimal. kaldı ki bu yayının bir de prestij getirisi var.

    sonra, https://twitter.com/...604446311075840?s=21
    trtspor’dan volkan kılıç ‘ın bir twiti. yorumda yazılanlarla, bein yayınlamazssa , trt yayınlayacak dediğini anlıyoruz. ortak yayın da olabilir falan demiş. ama yine kesin bilgi değil maalesef.

    sonuç olarak,şu içine düştüğümüz durum rezalet ötesi rezalettir. futboldan anlamadığımızı, sadece, güncel tartışmalarımıza alet etmek için izlediğimizin apaçık göstergesidir.
    ingilterede adamlar yaklaşık 1,2 milyar pound saydılar 3 yıllık ihaleye. para kazanma amacı var, doğrudur ama futbol tutkusu olmasa o bedel bahsedilen meblağları kesinlikle görmez.

    sormayayım diyorum ama bir de tff var bizde. bu işin neresinde acaba ? hiç rahatsız olmuyorlar mı? asli görevleri değil onu anladık da, böyle giderse, memleket futbolun 1 numaralı organizasyonunu izleyemeyecek farkındalar mı?
  • 3
    türkiye için henüz netleşmeyen yayıncı kuruluştur. belli olmaması da oldukça normaldir.

    16 ekim 2017 tarihinde 1€ = 4,301₺ iken; an itibariyle 1€ = 7,295₺ olmuştur. ha "16 ekim 2017 ne alaka" derseniz sizi şöyle alayım: http://www.goal.com/...dkgbz6j1g9y6t9nk8fap

    uefa' nın, türkiye' deki yayıncı kuruluş olabilmek için açtığı ihaleye teklif verilen tarihteki kur ile şimdiki kur arasındaki fark 2 katına çıkmış, hatta yıl sonuna kadar 2.5 katını zorlamayacağının garantisini kimse verememekte.

    bence uefa' nın bu durumu anlayış ile karşılaması gerekmektedir. uefa ihaleyi alan kuruluşun zararını tamamen kapatamaz ve karşılayamaz tabi ki. ancak ihaleyi alan tv kanalı (beinsport olduğu söyleniyor) yöneticilerinin olayı, son dakikaya kadar "abi valla zarar ederim, istemiyorum işi" boyutunda tutması ve uefa' dan, anlaşılan fiyat üzerinden indirim istemesi, son derece kaçınılmazdır. çünkü patronu şeyh dahi olsa zarar eden firmayı kimse elinin altında tutmak istemez ve türk yöneticiler de yöneticisi olduğu şirketi batırmak istemez.

    dolayısıyla ihaleyi alan tv kuruluşunun hangisi olduğu maç başlarken, hatta ve hatta ilk düdük çalındıktan sonra bile ortaya çıkabilir.
  • 5
    az once yurtdisindan maci izlemek icin digiturkplay musteri temsilcisiyle konustum ve maci izleyemeyecegimi ogrendim. sampiyonlar ligi yayini yapan bir bara sordum onlarda macin tv yayini olmadigini soylediler. bir sampiyonlar ligi macini izlememiz icin kacak yollara basvurmamiz gerekiyor. rezalet denince akla bizden baska kimse gelmez.

    http://gss.gs/lEW.jpg
    http://gss.gs/e9a.jpg
    http://gss.gs/hiu.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın