• 32197
    "çekya ligi'nde kaliteli bir futbol ortamı var. türkiye'ye göre daha sert. oyuncuların fizik yapıları daha kuvvetli durumda. tamamen kuvvete dayanıklı bir lig ve güçlü durmanız gerekiyor. her maç kıran kırana geçiyor. biz de sezona iyi başladık. ben de lige tamamen adapte oldum. kalite olarak türkiye'ye baktığımızda daha alt seviyede kalabilir ama fizik olarak daha üstte diyebilirim."

    "türk yemeklerini özledim ama sağ olsun eşim elinden gelenin en iyisini yapıyor. özlediğim yemeği hemen yapıyor bana. burada çok güzel bir hayatımız var. burayı bir basamak olarak gördük, her şey istediğimiz gibi gidiyor. sezon sonu transfer olabilirsem, avrupa'nın başka takımlarında oynamak istiyorum. inşallah her şey istediğimiz gibi gitmeye devam eder."

    "milli forma bir gururdur. ben de zamanında o formayı giydim, güzel günler yaşadım. şanssız geçirdiğim maçlar da olmuştur. tekrar o formayı giymek beni mutlu eder. ülkemi şu an burada temsil ettiğim gibi milli formayla da temsil etmek isterim. gönlümde böyle bir şey var. büyüklerimiz bizi davet ederse, elimden gelen her şeyi yaparım."

    "şu andaki milli takım, genç takımlarda hep beraber oynayan bir grup. benim de beraber oynadığım oyuncular var. aralarına katılırsam gerçekten çok sevinirim. bu gurur her türk futbolcunun yaşaması gereken bir şey. onlara tecrübelerimizi aktarmayı isterim."

    "galatasaray'ın seviyesi her zaman şampiyonlar ligi'dir. her zaman orada başarılar elde etmiş bir camiadır, bir markadır. kendi seviyesi orası olduğu için başarılı olacaktır."

    "burada sparta prag-banik ostrava maçları derbidir. bu akşam o maçı oynadık, maçtan sonra galatasaray'ın maçının heyecanı başladı. umarım iyi başlarız. başlarız diyorum çünkü hala kendimi galatasaray'ın bir parçası olarak görüyorum."

    "ozan, yunus, recep, samet, atalay... bunlar, galatasaray'ın değerleri. şöyle bir şansları var: arkalarında onları her zaman destekleyecek fatih hocaları var. bu desteği ben galatasaray'a 2011'de başladığımda gördüm. o bir baba gibi. sadece onu dinlesinler, istediklerini yapmaya çalışsınlar, başarılı olacaklardır."

    geçtiğimiz yıl sparta prag'a 2 milyon euro karşılığında transfer olan semih kaya, geçen sezon 10 maçta forma giyebilirken, bu sezon sparta prag'ın oynadığı 10 maçın 9'unda forma giydi ve bu maçların tamamında ilk 11'de sahaya çıktı.

    semih kaya

    (bkz: 18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı)

    via: trt spor
App Store'dan indirin Google Play'den alın