• 19997
    bugün itibarıyla çok özlediğimiz şampiyonlar ligi serüvenine adım atacak takımdır. şansın da bizim yanımızda olmasını temenni ediyorum. uefa şampiyonlar liginin en önemli mottosu yenemiyorsan, yenilmedir. bunu bilerek oynamalı ve sonuna kadar mücadele etmeliyiz. takımımızda ki pek çok oyuncu kariyerinde ilk defa şampiyonlar ligi tecrübesi yaşayacaklar, fatih hocamız onları maça hazırlamıştır. ilk maçın içeride, seyircimizin önünde olması da bizim için avantajdır. gelecek üç puan ile hem maddi hem de manevi çok önemli kazanımlar elde edeceğiz.

    fatih hocanın nasıl bir oyun stratejisiyle çıkacağını da ayrıca merak ediyorum. acaba ileride hızlı oyuncularla mı başlayacak? yoksa eren ile mi başlayacak? her iki durumunda kendine göre avantaj ve dezavantajları mevcut. kişisel fikrim en ileride henry' i bırakmak yönünde. stoper tercihi de oldukça önemli olacak. maicon' u istemiyoruz pek çoğumuz. haklıyız da. maicon' un yapabileceği bir hataya daha tahammülüm kalmadı açıkçası. orda da ozan veya donk' u tecih etmesini isterim. gönlümden geçen tabiki ozan' dır.

    bugün en az sahadaki oyuncular kadar efor sarfedecek, emek harcayacak bir grup daha var. onlarda tribündeki taraftarlar, konsantre olmalı, rakip takım ve hakem üzerinde baskı kurmalıyız. bu maçı hep birlikte mücadele ederek kazanabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın