• 374
    artık kıyaslama yapma huyundan vazgeçmelidir. şöyle ki;
    1- 2000 yılından bu yana her gelen 10 numara hagi ile kıyaslanmaktadır. ancak anlaşılması gereken şey, hem barcelona hem real madrid forması giymiş, hem de bu kadar yetenekli, hem de bu kadar profesyonel bir adam daha gelmez.
    2- lucescu, skibbe, gerets, kalli, bülent korkmaz, hagi ve şimdi de rijkaard. bu adamların hepsi ısrarla fatih hoca ile kıyaslanıyor, ancak yine unutulan birşey var bu adamların hepsi birbirinden farklı adamlar, farklı yapıları, farklı eksiler ve farklı artıları var.

    bu iki madde çok sık gördüklerimiz, bunun dışında gelen stoper kötü oynadığında song ile kıyaslamalar, santraforu hakan şükür ile kıyaslamalara sokuyoruz. birinci çoğul şahıs kullandım çünkü maalesef ben de yapıyorum bazen bu işi.
    bazılarımız işi o kadar abarttı ki; her kaptanlık bandı takanı metin oktay ile kıyaslayacağız diye korkuyorum, şimdilik arda ve ışıl ı bu kategoriye koyduk.
    demek istediğim, elanoyu eleştireceksek veya öveceksek bunu hagi üstünden yapmayalım. rijkaardın alternatifi olarak fatih hocayı göstermeyelim. burada rijkaard ile ilgili birşey söylemiyorum yanlış anlaşılmasın demek istediğim takım her kötü gittiğinde fatih hocanın adı geçmesin artık. birgün gelirde gerçekten hocasız kalırsak ve o zaman ad geçerse saygım sonsuz ancak bu durumda adı geçmesi hem takımın başında bulunan hocaya saygısızlık* hem de fatih hocayı yıpratıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın