• 249
    şampiyonlar ligi maçı öncesi çok iyi oldu bu puan hem trabzon trajedisini üstümüzden attık hem de liderliği geri aldık. şimdi gelelim maça;

    ilk yarı;
    bence anlatılacak hiç bir şeyin olmadığı bir bölüm oldu. iki tarafta vasattı. gerçi ilk yarının en güzel şeyi ozandı çok daha iyi olacak bu çocuk müthiş müthiş!

    ikinci yarı;
    her şey yağmura ve emre'ye yapılan ağır faule kadar aynıydı. fatih hocadan hamle bekliyordum yarı başlarken ama gelmedi. açıkcası korkmaya da başlamıştım. taki dediğim gibi faule kadar. o faulde kesinlikle inandım golün geleceğine ve öyle de oldu. golde beklenmedik bir oyuncudan geldi biraz şansta olsa. sonra yağmur gibi akmaya başladık. oyuncu analizi yaparsak.

    muslera; yine harikalar yarattı. adam da fena bir refleks var serdar'ın ters topunu harika çıkardı. çok iyidi.
    linnes; linnes çok istekliydi bugün ters kademeye girişi güzeldi. ama hücumda zayıflamışa benziyor.
    ozan; bu çocuk galatasaray'ın geleceğine umutla bakmamı sağladı. hamleleri çok yerindeydi. penaltı pozisyonunu çok saçmaydı tam anlayamadım orayı ama sanki değil gibiydi olsun canı sağolsun. sizce salı günü 11'de başlar mı ozan?
    serdar; olmuyor abi olmuyor bu adam oynamayınca olmuyor. müthiştin aslanım müthiş ah bir de şu sakatlık problemin olmasa varya! yürüye dur!
    nagotamo; bu adam çekirge abi tam bir çekirge o toplara nasıl zıplıyor hâlâ anlayamadım. yine çok iyi di bugün hücum da çok pozisyon aradı.
    donk; ben beğenmedim bugün çok zayıf kaldı. hep geriyi düşündü bugün. bir de uzun bir süre şut çalışmalısın donk.
    n'diaye; o nasıl bir pastı aslanım. hep halı saha da hayalini kurduğum pası attın. gün gectikce takımla daha dinamiklecek ama donk'la etki gösteremedi gibi.
    emre; koştu, kovaladı, pozisyon aradı ve yardımcı rolündeydi bugün. emre daha da gelişecek!
    rodrigues; sen müthiş bir detaysın. bileğini her geçen gün daha da geliştiriyor. ama erenle uyum sorunu çok fazla o da erenden kaynaklanıyor.
    sinan; bugün iyi bir oyun sergiledi. ama yukarda da belirtildiği gibi zeki ama çalışmıyor!
    eren; eren hücum hattını çok yavaşlatıyor. kanatlarda rodri ve onyekuru olacak ilerleyen zamanlarda ve bu iki kanat çok hızlı ama eren yavaş ve bu yavaşlığı kanatlarıda çok zorluyor. nasıl bir çözüm bulunur hiç bir fikrim yok.

    her şey daha da iyi olacak ilerleyen haftalarda umudum bu yönde. bir şekilde de bu maçı atlattık şimdi tüm gücümüzle moskova maçına hazırlanıp, moskovayı dağıtmamız lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın