resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5910
    çok kaliteli bir teknik direktör değildi. ama 17/18 sezonundaki ilk 7-8 haftalık performansı hayatımda izlediğim en zevkli galatasaray'dı.* bunu da söylemeden geçemem.

    biraz şanssızdı tudor. tarihimizin en kötü yönetimiyle çalışması, takımın hali hazırda 2 senedir ilk 3'e bile girememesi yüzünden taraftarda oluşan sabırsızlık, fatih terim'in boşta olması, baştan aşağı yeni kurulan kadro, medyanın ve hakemlerin yanlı tutumu tudor'un tecrübesizliğiyle birleşince beklenen oldu. başarısızlığı sadece şanssızlığa bağlamak doğru olmaz ama fena da bir teknik direktör değildi. hatta o tecrübeyle yarım sezon iyi bile dayandı. liderin sadece 1 puan gerisinde takımı teslim etti. deplasmanlarda kötü oynattı, fark yedi ama bunlar futbolun içinde var. bakınız, fatih terim gibi bir teknik direktör de geçen hafta trabzon deplasmanında 4 yedi. daha önce fenerbahçe'den 6 yedi, ilk yılında 4 yemişti vs.. olaya direkt böyle bakmamak lazım. futbolun içindeki şeyler bunlar.

    geçen seneki şampiyonluğumuzda fatih terim'in ve taraftarın çok büyük payı var ama tudor'un payı da azımsanmayacak derecede. bu kadar gömülmesi anlamsız diye düşünüyorum. ayrıca cocu'nun yaptığını tudor yapsa acaba ne olurdu bir düşünün derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın