• 8
    djokovic ilk turda; fucsovic'i 3-1, ikinci turda sandgren'i 3-1, üçüncü turda gasquet'i 3-0, 4.cü turda joao souza'yı 3-0 , çeyrek finalde millman'ı 3-0 ve yarı finalde nishikori'yi 3-0 yenerek finale geldi.

    del potro ise ilk turda ; donald young'ı 3-0, ikinci turda denis kudla'yı 3-0, 3.cü turda verdasco'yu 3-0 4.cü turda borna coric'i 3-0 , çeyrek finalde john isner'ı 3-1 ve yarı finalde nadal karşısında 2-0 setlerde öndeyken nadal'ın çekilmesiyle finale geldi.

    djokovic'in gasquet hariç tüm maçlarını izledim daha ilk turda elenebilirdi. fucsovic setlerde durumu 1-1'e getirip break avantajınıda aldı ama bu şansı değerlendiremedi. açıkçası djokovic başlarda sallantılı başlasada sonlarda durumu toparlayıp finale geldi ama hala o makina düzeninde oynayan performansından uzak. del potro'nun ise sadece nadal karşılaşmasını izleyebildim. nadal her ne kadar diz sakatlığı nedeniyle kendini zorlayıp oynasada del potro'nun performansı inanılmazdı. açıkçası roland garros ve wimbledon'da nadal ile karşılaşmasaydı muhtemelen finalleri görürdü. del potro nadal karşısında ki performansından esintiler sunarsa djokovic'in karşılık vermesi zor görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın