• 19953
    2018-2019 sezonu için oyun planının ne olduğunu hala anlamadığım takım. sahamızda pas futbolu oynayacağız gibi görünüyor, bu biraz anlaşılıyor, seyirci baskısıyla da geri çekilecek olan takımlara karşı oyun doğal olarak bu şekilde seyrediyor. alanya maçında da olduğu gibi pozisyon bulmak ve ilk golü atmak buradaki zorlu süreç, ancak bir şekilde bunu becerip ilerleyeceğimizi düşünüyorum.

    sıkıntı deplasman ve yine kendi sahamızda bize baskı yapma kabiliyetine sahip olan takımlarla olan karşılaşmalarımız olacak gibi duruyor. takım buna bir çözüm göstermiyor. trabzon maçı özelinde daha ilk dakikalardan başlayarak muslera uzun toplarla ileriye taşımaya çalıştı takımı, ancak ileride bu topları bir şekilde olumlu değerlendirecek personelimiz yok ve bu sebeple hemen hepsi duvar gibi bize geri döndü ve çoğu pozisyon da bundan kaynaklı oluştu. maç 1-0 ve 2-0 ken o kadar çok geri pas yaptık ve muslera da doğru pası aramak için o kadar çok bekledi ki, ekranda skor olmadan seyreden, öndeyiz ve zaman geçiriyoruz zannederdi.

    takımın oturmuş, imza bir kurgusu olmadan, özellikle deplasman maçlarında farklı bir oyunu olması gerektiğini düşünüyorum. önde bu kadar hızlı gidebilecek adam varken ve arkamız da bu kadar yavaşken bence topu rakibe vermek ve şok atak kurgusuna geçmek mantıklı ancak tabii ki hocam daha iyisini bulacaktır. benim için alanya ve trabzon maçlarını aynı şekilde değerlendirip aynı kadroyu çıkarması ufak çaplı bir hayal kırıklığı oldu, maç sonu açıklaması da maalesef bunu onayladı.

    umarım bu iki hafta toparlanmamız için yeterli bir süre olur ve planımız belli olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın