• 151
    futbolcu menajer temsilcisi bir arkadaşımın bilgisi doğrultusunda 3 tane entry girmişim. şöyle ki;

    (bkz: burak yılmaz/#2496893)
    burak kesin beşiktaş’ta anlaşmayı hazırlıyorlar diyenler vardı, hatta spor medyası formayı giydirmişti. işin doğrusu burak’ın bize kapak atmak için çok uğraşması, fatih hocanın son kararının olumsuz olması sonucu bjk ile görüşmeye başlaması idi. fakat ne burak ile ne ts ile anlaşamadılar. yüzde elliydi gitme-kalması ve kaldı. 2 sezon ts’dan 3 milyon 550 bin eurodan toplam 7.1 milyon euro alacak adama, bjk 2,75 milyon eurodan iki sezon 5,5 milyon euro teklif etti. haliyle burak ‘tamamen duygusal’ bir kararla gitmeye yanaşmadı. trabzonu da memnun edememişler tabi. ‘arkadaş’ım sağolsun, ts’da kalacağını tahmin edebiliyorduk maddi şartlardan dolayı.

    (bkz: baye oumar niasse/#2493675)
    fatih hocanın çok istediği niasse transferi de medyada çantada keklik, yedekte tutuluyor vs. haberleriyle kesinmiş gibi gösteriliyordu. adamlar vermeye yanaşmamış, işi yokuşa sürmüş ve galiba 5 milyon euro gibi kiralama ücreti istemişler.

    (bkz: domagoj vida/#2476937)
    daha önce de vida ile ilgili 25 milyonlar 30 milyonlar havada uçuşurken, ‘arkadaş’ım bana büyük ihtimal kalacak, 8-9 milyon euroyu beğenmediler, şimdi pişman oldular dediğinde ağustos başıydı.

    tabi bahse konu arkadaşım transferin daha çok pazarlık aşamasında bilgisi olan bir arkadaş. resmi teklif yoksa yada yönetim katında pazarlık yapılmıyorsa bilgisi olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın