resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2283
    eğer yanlışım yoksa 31 ağustos sonrası hiç bir açıklama yapmamıştır ve yapmadığı her gün taraftar nezninde kendisine eksi yazılmaktadır.

    çıkıp evet biz sözler verdik ama şu şu nedenlerle tutamadık demesi gereken kişidir, kimse işlerinin ffp nedeni ile kolay oldugunu soylemedi ama kimse de kendisine çık şu kadar adam alıcaz de de denedi.

    özür dilemek büyüklük ifadesidir, erdemdir, ayıp değildir, söz verip yapamadiklari için özür dilemelidir.

    şampiyonlar ligi kura çekiminde rakibi küçük düşürücü şekilde çak yaparken ne kadar yanlış yapıldı ise şu an sessiz kalarak da aynı derecede yanlış yapılmaktadır.

    yanlış anlaşılmasın yöneticilerin her gün ekran karşısına çıkması gerekmez, zaten cikmamalidirlar ancak kendisi transfer döneminde çokça tv ye çıkarak bu çizgiyi çoktan aşmıştır.

    biran önce silkelenerek kendine gelmeli, çıkıp taraftarı ve takımı rahatlatmali ve yarın olmadan ocak transfer dönemine hazırlanmaya başlamalıdır.

    bunu transfer yetkisini profesyonel ellere yada işten anlayan başka bir yöneticiye bırakarak mi yapar orasını bilmem ama aralık ayında bu takımın sezonun ikinci yarısındaki transfer politikası hazır olmalıdır.

    umarım bundan sonraki süreçte olması gerektiği kadar profesyonel hareket edebilir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın